СП - Бошковић: Изгорели смо од превелике жеље!

Селектор рукометашица Саша Бошковић оценио је да су његове играчице "изгореле од превелике жеље" да забележе добар резултат.

Остали спортови 14.12.2015 | 20:20
СП - Бошковић: Изгорели смо од превелике жеље!

Бошковић је као узрок пораза од Холандије у осмини финала Светског првенства навео баш превелику жељу за доказивањем.

"Лоше смо почели утакмицу, али мислим да смо изгорели од превелике жеље. Знали смо колико ће ово бити тешка утакмица. Холандија је јако добра репрезентација и ово им је била шанса да покажу колико добро играју. Одлично су одиграле у групи. Ми смо лоше почели, имали смо шансу у првих пет, шест минута да се вратимо, међутим, после тога више није било шансе", рекао је Бошковић после утакмице, а преноси Рукометни савез Србије.

Србија је поражена од Холандије са 20:36 у утакмици осмине финала Светског првенства у Данској.

"Лоше смо почели утакмицу. Голман нам је на самом почетку одбранио неколико голова и као да смо изгубиле сигурност. Много нам је жао због пропуштене прилике, али морамо да признамо да је Холандија јако добра репрезентација која је вечерас показала одличну игру", навела је Катарина Крпеж Шлезак.

Млада репрезентативка Анђела Јањушевић рекла је да није испоштован договор из свлачионице.

"Лош почетак утакмице, нисмо испоштовали договор из свлачионице што је Холандији омогућило да направи разлику на почетку. У другом полувремену смо покушале да се вратимо, али није нам ишло", завршила је Јањушевићева.

Србија је овим поразом остала без шанси да избори пласман на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру 2016. године.

Коментари / 0

Оставите коментар