SP - Bošković: Izgoreli smo od prevelike želje!

Selektor rukometašica Saša Bošković ocenio je da su njegove igračice "izgorele od prevelike želje" da zabeleže dobar rezultat.

Ostali sportovi 14.12.2015 | 20:20
SP - Bošković: Izgoreli smo od prevelike želje!

Bošković je kao uzrok poraza od Holandije u osmini finala Svetskog prvenstva naveo baš preveliku želju za dokazivanjem.

"Loše smo počeli utakmicu, ali mislim da smo izgoreli od prevelike želje. Znali smo koliko će ovo biti teška utakmica. Holandija je jako dobra reprezentacija i ovo im je bila šansa da pokažu koliko dobro igraju. Odlično su odigrale u grupi. Mi smo loše počeli, imali smo šansu u prvih pet, šest minuta da se vratimo, međutim, posle toga više nije bilo šanse", rekao je Bošković posle utakmice, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Srbija je poražena od Holandije sa 20:36 u utakmici osmine finala Svetskog prvenstva u Danskoj.

"Loše smo počeli utakmicu. Golman nam je na samom početku odbranio nekoliko golova i kao da smo izgubile sigurnost. Mnogo nam je žao zbog propuštene prilike, ali moramo da priznamo da je Holandija jako dobra reprezentacija koja je večeras pokazala odličnu igru", navela je Katarina Krpež Šlezak.

Mlada reprezentativka Anđela Janjušević rekla je da nije ispoštovan dogovor iz svlačionice.

"Loš početak utakmice, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice što je Holandiji omogućilo da napravi razliku na početku. U drugom poluvremenu smo pokušale da se vratimo, ali nije nam išlo", završila je Janjuševićeva.

Srbija je ovim porazom ostala bez šansi da izbori plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar