Анчелоти: Волио бих да водим Јунајтед!

Италијански тренер Карло Анчелоти рекао је да је спреман да сачека праву прилику и преузме Манчестер Јунајтед.

Фудбал 09.12.2015 | 11:20
Анчелоти: Волио бих да водим Јунајтед!

Анчелоти се спомиње се као главни кандидат да наследи Луја ван Гала, после нешто лошијих резултата Јунајтеда у последње време.

"Наставићу да чекам праву понуду. Уколико не пронађем клуб са добрим пројектом, мораћу да будем стрпљив. Шта ћу да радим у слободно време? Гледаћу утакмице, пецаћу, ако је неопходно до лета... Наравно да бих волео да водим Манчестер Јунајтед, исто би желео сваки менаџер на свету", рекао је Анћелоти за Индепендент.

Анчелоти је 2014. године био на прагу доласка у Јунајтед, када је требало да замени Дејвида Мојса, али је изабрао останак у Реал Мадриду.

"Не жалим што сам 2014. године остао у Реалу јер сам уживао. Хоћу да радим у конкурентном тиму који претендује на трофеје. Премијер лига је тренутно најбоља, амбијент и атмосфера су фантастични и волео бих да се вратим", закључио је трофејни тренер.

Анчелоти је три пута освајао пехар Лиге шампиона, два пута са Миланом и једном са Реалом, а само су Боб Парсли, легендарни менаџер Ливерпула, и он три пута подизали 'ушати' пехар.

Током каријере, водио је још Парму, Јувентус, Челси и Пари Сен Жермен.

Коментари / 0

Оставите коментар