Ančeloti: Volio bih da vodim Junajted!

Italijanski trener Karlo Ančeloti rekao je da je spreman da sačeka pravu priliku i preuzme Mančester Junajted.

Fudbal 09.12.2015 | 11:20
Ančeloti: Volio bih da vodim Junajted!

Ančeloti se spominje se kao glavni kandidat da nasledi Luja van Gala, posle nešto lošijih rezultata Junajteda u poslednje vreme.

"Nastaviću da čekam pravu ponudu. Ukoliko ne pronađem klub sa dobrim projektom, moraću da budem strpljiv. Šta ću da radim u slobodno vreme? Gledaću utakmice, pecaću, ako je neophodno do leta... Naravno da bih voleo da vodim Mančester Junajted, isto bi želeo svaki menadžer na svetu", rekao je Anćeloti za Independent.

Ančeloti je 2014. godine bio na pragu dolaska u Junajted, kada je trebalo da zameni Dejvida Mojsa, ali je izabrao ostanak u Real Madridu.

"Ne žalim što sam 2014. godine ostao u Realu jer sam uživao. Hoću da radim u konkurentnom timu koji pretenduje na trofeje. Premijer liga je trenutno najbolja, ambijent i atmosfera su fantastični i voleo bih da se vratim", zaključio je trofejni trener.

Ančeloti je tri puta osvajao pehar Lige šampiona, dva puta sa Milanom i jednom sa Realom, a samo su Bob Parsli, legendarni menadžer Liverpula, i on tri puta podizali 'ušati' pehar.

Tokom karijere, vodio je još Parmu, Juventus, Čelsi i Pari Sen Žermen.

Komentari / 0

Ostavite komentar