Глумац се успјешно опоравља

Легендарни глумац Велимир Бата Живојиновић опоравља се након здравствених проблема, а иако се после три мождана удара отежано креће и ретко напушта дом, чувени Валтер не посустаје и задржава ведар дух по коме је познат.

Забава 05.12.2015 | 19:49
Глумац се успјешно опоравља

Глумац је за Ало рекао да му највећу подршку пружа супруга Лула са којом је у браку дуги низ година.
“Након три мождана удара која сам доживео пре више од три године могу да кажем да се данас осећам много боље него у то време. То је заслуга моје Луле, која ме држи као мало воде на длану, сестре Лепе Илић, која је уз мене даноноћно, али и докторке Танке Тодоровић и Наташе Вукићевић. Захваљујући њиховој нези и стручности ја сам у овако доброј форми”, рекао је Бата и додао да је одувек био велики оптимиста.

“Мој дух је породични дар. Такси смо сви у фамилији. Он је ту где је, без моје воље и утицаја. То нам је природно стање и просто се зачудим кад видим да је неко намрштен”, изјавио је глумац.

Живојиновић је још рекао да му је жао што не може више да се креће, као и да су уз њега и његове колеге које га редовно зову и посећују.

Трачара

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мој стари

05.12.2015 20:13

Након двије године данас сам га први пут видила у косуљи. Особље у куцној њега се навикло на нас двоје и насе муке. Сецер му је спао, он се вратио у неку нормалу. Хоцу реци, вазно је да има неко до кога нам је стало па се трудимо до задњег.

ОДГОВОРИТЕ