Glumac se uspješno oporavlja

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović oporavlja se nakon zdravstvenih problema, a iako se posle tri moždana udara otežano kreće i retko napušta dom, čuveni Valter ne posustaje i zadržava vedar duh po kome je poznat.

Zabava 05.12.2015 | 19:49
Glumac se uspješno oporavlja

Glumac je za Alo rekao da mu najveću podršku pruža supruga Lula sa kojom je u braku dugi niz godina.
“Nakon tri moždana udara koja sam doživeo pre više od tri godine mogu da kažem da se danas osećam mnogo bolje nego u to vreme. To je zasluga moje Lule, koja me drži kao malo vode na dlanu, sestre Lepe Ilić, koja je uz mene danonoćno, ali i doktorke Tanke Todorović i Nataše Vukićević. Zahvaljujući njihovoj nezi i stručnosti ja sam u ovako dobroj formi”, rekao je Bata i dodao da je oduvek bio veliki optimista.

“Moj duh je porodični dar. Taksi smo svi u familiji. On je tu gde je, bez moje volje i uticaja. To nam je prirodno stanje i prosto se začudim kad vidim da je neko namršten”, izjavio je glumac.

Živojinović je još rekao da mu je žao što ne može više da se kreće, kao i da su uz njega i njegove kolege koje ga redovno zovu i posećuju.

Tračara

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Moj stari

05.12.2015 20:13

Nakon dvije godine danas sam ga prvi put vidila u kosulji. Osoblje u kucnoj njega se naviklo na nas dvoje i nase muke. Secer mu je spao, on se vratio u neku normalu. Hocu reci, vazno je da ima neko do koga nam je stalo pa se trudimo do zadnjeg.

ODGOVORITE