Албанија: Још једна гола водитељка

Албанска водитељка Енки Брацај (21), која се прославила по томе што је вести водила без брусхалтера и која је одлучила да позира голаза Плејбој како би постала још познатија отпуштена је због тога са телевизиоје "Зјарр". А онда су јој нашли још бољу замену.

Регион 04.12.2015 | 19:40
Албанија: Још једна гола водитељка

Након што је позирала гола за Плејбој, албанска телевизијска водитељка Енки Брцај прво је суспендована, а затим и отпуштена са телевизије "Зјарр" јер се тај потез није свидео њеним шефовима, без обзира на то што је гледаност ове телевизије порасла због ње.



Голе груди су и даље забрањене у Албанији, у којој 60 одсто становништва чине муслимани, али је ова телевизија одлучила да не мења оно што јој доноси гледаност.

Место отпуштене водитељке заузеће њена колегиница Грета Хоксха, којој такође није проблем да покаже мало више него остале водитељке.

Грета долази из албанске престонице Тиране, а гледаоце је одушевила кад је обукла албанску народну ношњу на Дан независности, којим се обележава завршетак нацистичке окупације 1944. године. Наравно, ношња је била откопчана.

"То је један од разлога због којих волим да радим у медијима. Овде радимо нешто оригинално. Да будем искрена, не чуди ме што привлачимо велику пажњу. Оно што желим да поручим људима који гледају наше вести јесте да ће код нас добити голу истину, ништа лево нити десно", рекла је.

Директор ове ТВ куће Исмет Дришти није желео да коментарише проблеме с Енки, али је похвалио Грету због њене професионалности.

Енки је открила да јој стижу пословне понуде са свих страна и да никад није очекивала да ће тако брзо постати славна. Открила је да добија мноштво захева за пријатељство и много порука на Фејсбуку, које не стиже ни да прочита.

"Ја сам новинарка која је на почетку каријере, а тада морате да прихватате неке ризике", рекла је она.

Извор: Блиц

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

није вазно ....

04.12.2015 19:20

конацно неко да се надје ,да унисти ,и Албанце ,...нема висе замотаних зена ,до пете ,нема висе ни 8 и висе дијеце у породу ,нема висе капија и зидова до неба високих ,пуни су осиромасеног уранијма,који је највисе бацен на границу Косово_Албанија ,само им увалити порнографију и ријалитије ,....тако се бори против Схиптара ,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

04.12.2015 19:31

Е бас стета,само до паса голе Енки и Грета...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро и друг

04.12.2015 20:18

Боље су ове албанке него српски ријалити и велики братови.Досло је вријеме да се од албанаца несто и науци,ко их не мрзи,мозе их гледати на европском првенству у фудбалу.Њихов велики скок у свему и свацему и нас,српски пад у остом показује да,се макар мало замислимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фајко

04.12.2015 20:35

Бар имају ста д показу,дајте нам превод и узмите Ртрс и референдум приде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

04.12.2015 20:38

Сви иду напријед само Срби назад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

04.12.2015 22:00

ХМ. Адам и Ева живјели су голи у рају а не паклу попут тебе. Зато тражиш немогуће!

Name

Небојса

04.12.2015 22:18

Овај који написао цланак, разумије се у зенске сисе, као моја баба у интернет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Енка

04.12.2015 23:36

То је старо турско име. С мојим старим је радила једна. Да је зива имала би око 65 година. Мог је старог пријавила да је Србин лопов. Умрла је на неропсихијатрији. Јос ме Сведјани питају о њој - ен је један на сведском. Нема гдје није писала. Ен је капут јос прије 10 година само такве вијести споро иду. Инаце ове цуре раде јавно или ацик сто ради маса потајно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

05.12.2015 21:22

Ове Албанке скоро ко јаје јајету.

ОДГОВОРИТЕ