Albanija: Još jedna gola voditeljka

Albanska voditeljka Enki Bracaj (21), koja se proslavila po tome što je vesti vodila bez brushaltera i koja je odlučila da pozira golaza Plejboj kako bi postala još poznatija otpuštena je zbog toga sa televizioje "Zjarr". A onda su joj našli još bolju zamenu.

Region 04.12.2015 | 19:40
Albanija: Još jedna gola voditeljka

Nakon što je pozirala gola za Plejboj, albanska televizijska voditeljka Enki Brcaj prvo je suspendovana, a zatim i otpuštena sa televizije "Zjarr" jer se taj potez nije svideo njenim šefovima, bez obzira na to što je gledanost ove televizije porasla zbog nje.



Gole grudi su i dalje zabranjene u Albaniji, u kojoj 60 odsto stanovništva čine muslimani, ali je ova televizija odlučila da ne menja ono što joj donosi gledanost.

Mesto otpuštene voditeljke zauzeće njena koleginica Greta Hoksha, kojoj takođe nije problem da pokaže malo više nego ostale voditeljke.

Greta dolazi iz albanske prestonice Tirane, a gledaoce je oduševila kad je obukla albansku narodnu nošnju na Dan nezavisnosti, kojim se obeležava završetak nacističke okupacije 1944. godine. Naravno, nošnja je bila otkopčana.

"To je jedan od razloga zbog kojih volim da radim u medijima. Ovde radimo nešto originalno. Da budem iskrena, ne čudi me što privlačimo veliku pažnju. Ono što želim da poručim ljudima koji gledaju naše vesti jeste da će kod nas dobiti golu istinu, ništa levo niti desno", rekla je.

Direktor ove TV kuće Ismet Drišti nije želeo da komentariše probleme s Enki, ali je pohvalio Gretu zbog njene profesionalnosti.

Enki je otkrila da joj stižu poslovne ponude sa svih strana i da nikad nije očekivala da će tako brzo postati slavna. Otkrila je da dobija mnoštvo zaheva za prijateljstvo i mnogo poruka na Fejsbuku, koje ne stiže ni da pročita.

"Ja sam novinarka koja je na početku karijere, a tada morate da prihvatate neke rizike", rekla je ona.

Izvor: Blic

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

nije vazno ....

04.12.2015 19:20

konacno neko da se nadje ,da unisti ,i Albance ,...nema vise zamotanih zena ,do pete ,nema vise ni 8 i vise dijece u porodu ,nema vise kapija i zidova do neba visokih ,puni su osiromasenog uranijma,koji je najvise bacen na granicu Kosovo_Albanija ,samo im uvaliti pornografiju i rijalitije ,....tako se bori protiv Shiptara ,...

ODGOVORITE
Name

...

04.12.2015 19:31

E bas steta,samo do pasa gole Enki i Greta...

ODGOVORITE
Name

Boro i drug

04.12.2015 20:18

Bolje su ove albanke nego srpski rijaliti i veliki bratovi.Doslo je vrijeme da se od albanaca nesto i nauci,ko ih ne mrzi,moze ih gledati na evropskom prvenstvu u fudbalu.Njihov veliki skok u svemu i svacemu i nas,srpski pad u ostom pokazuje da,se makar malo zamislimo.

ODGOVORITE
Name

Fajko

04.12.2015 20:35

Bar imaju sta d pokazu,dajte nam prevod i uzmite Rtrs i referendum pride.

ODGOVORITE
Name

Hm

04.12.2015 20:38

Svi idu naprijed samo Srbi nazad.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

04.12.2015 22:00

ХМ. Адам и Ева живјели су голи у рају а не паклу попут тебе. Зато тражиш немогуће!

Name

Nebojsa

04.12.2015 22:18

Ovaj koji napisao clanak, razumije se u zenske sise, kao moja baba u internet.

ODGOVORITE
Name

Enka

04.12.2015 23:36

To je staro tursko ime. S mojim starim je radila jedna. Da je ziva imala bi oko 65 godina. Mog je starog prijavila da je Srbin lopov. Umrla je na neropsihijatriji. Jos me Svedjani pitaju o njoj - en je jedan na svedskom. Nema gdje nije pisala. En je kaput jos prije 10 godina samo takve vijesti sporo idu. Inace ove cure rade javno ili acik sto radi masa potajno.

ODGOVORITE
Name

Hm

05.12.2015 21:22

Ove Albanke skoro ko jaje jajetu.

ODGOVORITE