НБА: Телетовић тешко против "својих"!

Мирза Телетовић вратио се у Бруклин, гдје је наступао претходне три сезоне, овај пут у дресу Финикса. Бх. репрезентативац у поразу свог новог тима 91:94 убацио је 12 поена за нешто више од 19 минута на терену.

Кошарка 02.12.2015 | 15:00
НБА: Телетовић тешко против "својих"!

Мирза Телетовић вратио се "кући". Његови Финикс Санси гостовали су у Бруклину у другом од шест узастопних гостовања, а домаћи Нетси након велике борбе славили су 94:91.

Бх. репрезентативац одиграо је солидан меч, постигао 12 поена за нешто више од 19 минута проведених на терену, а све поене убацио је ван линије 6.75. Телетовић је погодио четири тројке из девет покушаја, а уз то имао и пет ухваћених лопти испод свог обруча.

"Након нешто споријег старта сезоне, проузрокованог болешћу током предсезоне, Мирза игра све боље", изјавио је након меча тренер Финикса Џеф Хорнасек.

Велики проблем кошаркашима оба тима стварао је клизав терен, па се тако управо Телетовић оклизнуо и пао у посљедњем нападу.

Брендон Најт додао је лопту Телетовићу из аута, бх. кошаркаш му је вратио. Најт је у посљедњим секундама покушао шутем за три поена да изједначи резултат, али се спетљао. У одлучујућој четвртини гости су имали и девет поена предности, али је Бруклин успио да преокрене и дође до тријумфа.

"Момци су изгледали као да су проклизавали цијело вече. Ерик Бледсоу оклизнуо се два пута, Пи Џеј Такер такође", додао је Хорнасек.

Управо је Најт са 26 поена био најефикаснији играч сусрета, док је домаће до тријумфа предводио Брук Лопез, који је убацио 23 поена.

Финиксу је ово био десети пораз у 18 мечева, а у ноћи између сриједе и четвртка очекује их дуел са Детроитом.

Коментари / 0

Оставите коментар