Хамилтон: Не понашам се погрешно!

Троструки светски шампион Луис Хамилтон рекао је да се не обазире на изјаве првог човека Мекларена Рона Дениса о његовом новом стилу живота.

Остали спортови 02.12.2015 | 09:00
Хамилтон: Не понашам се погрешно!

Денис је био тај који је открио Хамилтона док је још био тинејџер, а потом му је дао прилику да дебитује у Формули 1 као возач Мекларена за који је возио од 2007. до 2012. године.

Пре неколико дана, Денис је рекао да не одобрава Хамилтоново ’лудовање’ последњих месеци и истакао да тако не би смео да се понаша да је још у Мекларену, а не Мерцедесу.

„Заиста немам одговор на то. Зашто прича о мени, не знам. Можда немају много других позитивних ствари о којима би могли. На крају крајева, зато сам вероватно овде и троструки шампион сам. То сам што сам и понашао бих се овако без обзира за кога радим. Не осећам да се понашам погрешно. Само зато што радим нешто ван спорта, не сматрам да је то нешто негативно, већ је имало позитиван утицај на моју каријеру. Можда нисам ја тај који треба да се мења“, рекао је Хамилтон.

Од Хамилтоновог одласка из Мекларена пре три године, британски тим није остварио победу на 56 трка, што је најдужи низ без тријумфа у историји легендарне екипе.

Коментари / 0

Оставите коментар