Hamilton: Ne ponašam se pogrešno!

Trostruki svetski šampion Luis Hamilton rekao je da se ne obazire na izjave prvog čoveka Meklarena Rona Denisa o njegovom novom stilu života.

Ostali sportovi 02.12.2015 | 09:00
Hamilton: Ne ponašam se pogrešno!

Denis je bio taj koji je otkrio Hamiltona dok je još bio tinejdžer, a potom mu je dao priliku da debituje u Formuli 1 kao vozač Meklarena za koji je vozio od 2007. do 2012. godine.

Pre nekoliko dana, Denis je rekao da ne odobrava Hamiltonovo ’ludovanje’ poslednjih meseci i istakao da tako ne bi smeo da se ponaša da je još u Meklarenu, a ne Mercedesu.

„Zaista nemam odgovor na to. Zašto priča o meni, ne znam. Možda nemaju mnogo drugih pozitivnih stvari o kojima bi mogli. Na kraju krajeva, zato sam verovatno ovde i trostruki šampion sam. To sam što sam i ponašao bih se ovako bez obzira za koga radim. Ne osećam da se ponašam pogrešno. Samo zato što radim nešto van sporta, ne smatram da je to nešto negativno, već je imalo pozitivan uticaj na moju karijeru. Možda nisam ja taj koji treba da se menja“, rekao je Hamilton.

Od Hamiltonovog odlaska iz Meklarena pre tri godine, britanski tim nije ostvario pobedu na 56 trka, što je najduži niz bez trijumfa u istoriji legendarne ekipe.

Komentari / 0

Ostavite komentar