Играо у Прешеву, па у Паризу сијао смрт

А. А. чије је име познато француској служби безбедности, забележен је на граници у Прешеву, 7. октобра ове године, где је званично поднео захтев за азил на граници. Он је само 13 дана након тога снимљен како игра у Прешеву, преносе албански медији

Свијет 15.11.2015 | 17:29
Играо у Прешеву, па у Паризу сијао смрт

Терориста А. А., који је учествовао у масакру у Паризу, пре месец дана тражио је захтев за азил у Прешеву. Том приликом настао је видео-снимак у ком се види како он, што тврде албански медији, игра са волонтерима.

У опису снимка стоји: “Упркос тешким тренуцима, желимо да вас обавестимо да смо сви добро. У разговору с људима који чекају у реду и по 15 сати, приметили смон да су и даље спремни д се нашале и орасположе. Обезбедили смо свима да ђускају уз омиљене песме које чувају у својим телефонима, како би лакше поднели тешка времена”.

Још није званично потврђено да је он на снимку, али се овај видео шири друштвеним мрежама у Албанији.

А. А. чије је име познато француској служби безбедности, забележен је на граници у Прешеву, 7. октобра ове године, где је званично поднео захтев за азил на граници.

Како су грчки званичници већ објавили, он је ушао на територију Грчке 3. октобра. На територију Србије ушао је 7. октобра код Миратовца, из Македоније.

Прошао је контрадиверзиону проверу, па се поуздано зна да током кратког путовања кроз Србију није био наоружан.

Погледајте видео:

(Телеграф.рс)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

15.11.2015 16:35

Која лаз да су као терористи искористили мигранте па досли до Париза!?Ја поново питам како то да од силних терористицких напада никад не страда политицар или неко од ткз познатих лицности!?!?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

15.11.2015 17:11

Марко небуди луд. Када погледаш слике избеглички колона У њима поред жена и дјеце видиш највећи број мушкарце који су способни за војну службу. Између толико великог броја војно способни мушкараца сигурно мора бити и понеки убачени муслимански екстремиста и терориста. Полиција У Аустрији до сада је неке и открила али теби сазнања аустријске полиције нису довољна док мухаџедине не дођу на твој кућни праг да убију невјерника. Тада ће теби Марко бити касно твоје сазнање и неверовање. Ако небудрш имао брзе ноге да побјегне отиће ти глава да буде муџахединима умјесто фудбалска лопта када они играју ногомет. Терористи су погрешили што су били нестрпљиви и што они нису сачекали да се избјеглице распореде по Европи. Сада ће бити пуно теже муслиманима да они у ЕУ добију статус избјеглице и да себи нађу запослење и смештај у земљама ЕЗ!

Name

марко самардзиц

15.11.2015 18:01

Михаило имас доста добрих коментара,али овај ти је невидјена глупост,за мене су добри људи без боје И нације,тако да ја мирно спавам,исил И њима слицни стварају погани владаоци планете земље,ислам као вјера пропагира цовјека без мрзње И зла,односно са љубави према сваком цовјеку!!!

Name

еди

15.11.2015 18:25

Кога је то полиција у Аустрији открила....то мозес писати неком ко не зна ситуацију али мени који зивим у Бецу не..не сири глупу пропаганду...стварно си онај смрад про-европски...

Name

Браво Марко

15.11.2015 19:11

Свака ти Цаст, не везите религију са терористима јер и цео исламски свет има проблема Са њима. Православне дрзаве као Русија итд никад не месају Ислам Са Тим, Михајло то раде сам запдни медији. Исти они који гиворе да сте геноцидан народ Европе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

16.11.2015 00:46

Марко, драго ми је чути да не мјери људе по њиховој боји коже и вјери али зато екстремисти из други народа и те још како мјере и гледају које си ти вјере и боје коже.

Name

Сноуден

15.11.2015 21:10

Види wдија сто се препознао па знамо ми да вам је упористе у Бецу и гдје вам је махала и тефериц надамо се да су аустријанци схватили лекцију из Француске.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре марко самардјиц

16.11.2015 21:46

Па по теби су пали са кисом. Да теби убију неког из фамилије другације би размисљао, не видим разлог засто се крије да су стотине терориста досли у ЕУ и ово у Паризу је увод за остало...

ОДГОВОРИТЕ