Igrao u Preševu, pa u Parizu sijao smrt

A. A. čije je ime poznato francuskoj službi bezbednosti, zabeležen je na granici u Preševu, 7. oktobra ove godine, gde je zvanično podneo zahtev za azil na granici. On je samo 13 dana nakon toga snimljen kako igra u Preševu, prenose albanski mediji

Svijet 15.11.2015 | 17:29
Igrao u Preševu, pa u Parizu sijao smrt

Terorista A. A., koji je učestvovao u masakru u Parizu, pre mesec dana tražio je zahtev za azil u Preševu. Tom prilikom nastao je video-snimak u kom se vidi kako on, što tvrde albanski mediji, igra sa volonterima.

U opisu snimka stoji: “Uprkos teškim trenucima, želimo da vas obavestimo da smo svi dobro. U razgovoru s ljudima koji čekaju u redu i po 15 sati, primetili smon da su i dalje spremni d se našale i oraspolože. Obezbedili smo svima da đuskaju uz omiljene pesme koje čuvaju u svojim telefonima, kako bi lakše podneli teška vremena”.

Još nije zvanično potvrđeno da je on na snimku, ali se ovaj video širi društvenim mrežama u Albaniji.

A. A. čije je ime poznato francuskoj službi bezbednosti, zabeležen je na granici u Preševu, 7. oktobra ove godine, gde je zvanično podneo zahtev za azil na granici.

Kako su grčki zvaničnici već objavili, on je ušao na teritoriju Grčke 3. oktobra. Na teritoriju Srbije ušao je 7. oktobra kod Miratovca, iz Makedonije.

Prošao je kontradiverzionu proveru, pa se pouzdano zna da tokom kratkog putovanja kroz Srbiju nije bio naoružan.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

15.11.2015 16:35

Koja laz da su kao teroristi iskoristili migrante pa dosli do Pariza!?Ja ponovo pitam kako to da od silnih teroristickih napada nikad ne strada politicar ili neko od tkz poznatih licnosti!?!?!?

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

15.11.2015 17:11

Марко небуди луд. Када погледаш слике избеглички колона У њима поред жена и дјеце видиш највећи број мушкарце који су способни за војну службу. Између толико великог броја војно способни мушкараца сигурно мора бити и понеки убачени муслимански екстремиста и терориста. Полиција У Аустрији до сада је неке и открила али теби сазнања аустријске полиције нису довољна док мухаџедине не дођу на твој кућни праг да убију невјерника. Тада ће теби Марко бити касно твоје сазнање и неверовање. Ако небудрш имао брзе ноге да побјегне отиће ти глава да буде муџахединима умјесто фудбалска лопта када они играју ногомет. Терористи су погрешили што су били нестрпљиви и што они нису сачекали да се избјеглице распореде по Европи. Сада ће бити пуно теже муслиманима да они у ЕУ добију статус избјеглице и да себи нађу запослење и смештај у земљама ЕЗ!

Name

marko samardzic

15.11.2015 18:01

Mihailo imas dosta dobrih komentara,ali ovaj ti je nevidjena glupost,za mene su dobri ljudi bez boje I nacije,tako da ja mirno spavam,isil I njima slicni stvaraju pogani vladaoci planete zemlje,islam kao vjera propagira covjeka bez mrznje I zla,odnosno sa ljubavi prema svakom covjeku!!!

Name

edi

15.11.2015 18:25

Koga je to policija u Austriji otkrila....to mozes pisati nekom ko ne zna situaciju ali meni koji zivim u Becu ne..ne siri glupu propagandu...stvarno si onaj smrad pro-evropski...

Name

Bravo Marko

15.11.2015 19:11

Svaka ti Cast, ne vezite religiju sa teroristima jer i ceo islamski svet ima problema Sa njima. Pravoslavne drzave kao Rusija itd nikad ne mesaju Islam Sa Tim, Mihajlo to rade sam zapdni mediji. Isti oni koji givore da ste genocidan narod Evrope.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

16.11.2015 00:46

Марко, драго ми је чути да не мјери људе по њиховој боји коже и вјери али зато екстремисти из други народа и те још како мјере и гледају које си ти вјере и боје коже.

Name

Snouden

15.11.2015 21:10

Vidi wdija sto se prepoznao pa znamo mi da vam je uporiste u Becu i gdje vam je mahala i teferic nadamo se da su austrijanci shvatili lekciju iz Francuske.....

ODGOVORITE
Name

Re marko samardjic

16.11.2015 21:46

Pa po tebi su pali sa kisom. Da tebi ubiju nekog iz familije drugacije bi razmisljao, ne vidim razlog zasto se krije da su stotine terorista dosli u EU i ovo u Parizu je uvod za ostalo...

ODGOVORITE