Ко је млађа кћерка Владимира Путина?

Идентитет кћерки руског председника годинама се чува у тајности, а чак се и њихова имена претпостављају, а да не причамо о физичком изгледу.

Свијет 12.11.2015 | 22:50
Ко је млађа кћерка Владимира Путина?

Ипак, “Гардијан“ је објавио фотографије за које се претпоставља да је на њима млађа кћерка руског председника Катарина Владимировна, која користи лажно име Тихонова.

Агенција Ројтерс наводи да је идентитет открила током разговора са Андрејом Акимовом, замеником директора Гаспромбанке, који је то пренео медијима.

Као што се може видети на сликама, Катарина личи на њену мајку Људмилу, од које се Путин развео 2014. године и ради на Московском универзитету као заменица проректор, где води пројекат „Инопрактика“ који за циљ има да помогне младим научницима.

“Знам да је то Путинова кћерка, познајем је још од малих ногу. Без обзира на њене породичне везе, одлучили смо да подржимо пројекте Универзитета у Москви“, рекао је Акимов Ројтерсу.

Ко је Катарина Владимировна?

Двадесетдеветогодишња девојка је дипломирала оријенталистику, након чега је наставила постдипломске студије на факултету на ком сада ради. Удата је за богатог руског банкара Кирила Шамалова (33), чији отац је дугогодишњи Путинов пријатељ. Он је један од главних акционара Банке Русије, а има деонице и у бројним гасним компанијама. Он и Катарина заједно имају имовину вредну око две милијарде долара, која укључују и бројне некретнине у Русији и иностранству.

 Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

промјена

12.11.2015 16:26

Док није постао предсједник /премијер Русије, он и породица су му изледа били социјални случај

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас лице,

12.11.2015 16:55

Бас је фина Катарина, исте пути Путинове...

Name

Михаило Микић

12.11.2015 17:03

Тако је свуда по свијету. Куд год кренеш људи су свуда исти.