Ko je mlađa kćerka Vladimira Putina?

Identitet kćerki ruskog predsednika godinama se čuva u tajnosti, a čak se i njihova imena pretpostavljaju, a da ne pričamo o fizičkom izgledu.

Svijet 12.11.2015 | 22:50
Ko je mlađa kćerka Vladimira Putina?

Ipak, “Gardijan“ je objavio fotografije za koje se pretpostavlja da je na njima mlađa kćerka ruskog predsednika Katarina Vladimirovna, koja koristi lažno ime Tihonova.

Agencija Rojters navodi da je identitet otkrila tokom razgovora sa Andrejom Akimovom, zamenikom direktora Gasprombanke, koji je to preneo medijima.

Kao što se može videti na slikama, Katarina liči na njenu majku Ljudmilu, od koje se Putin razveo 2014. godine i radi na Moskovskom univerzitetu kao zamenica prorektor, gde vodi projekat „Inopraktika“ koji za cilj ima da pomogne mladim naučnicima.

“Znam da je to Putinova kćerka, poznajem je još od malih nogu. Bez obzira na njene porodične veze, odlučili smo da podržimo projekte Univerziteta u Moskvi“, rekao je Akimov Rojtersu.

Ko je Katarina Vladimirovna?

Dvadesetdevetogodišnja devojka je diplomirala orijentalistiku, nakon čega je nastavila postdiplomske studije na fakultetu na kom sada radi. Udata je za bogatog ruskog bankara Kirila Šamalova (33), čiji otac je dugogodišnji Putinov prijatelj. On je jedan od glavnih akcionara Banke Rusije, a ima deonice i u brojnim gasnim kompanijama. On i Katarina zajedno imaju imovinu vrednu oko dve milijarde dolara, koja uključuju i brojne nekretnine u Rusiji i inostranstvu.

 Izvor: B92

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

promjena

12.11.2015 16:26

Dok nije postao predsjednik /premijer Rusije, on i porodica su mu izleda bili socijalni slučaj

ODGOVORITE
Name

bas lice,

12.11.2015 16:55

Bas je fina Katarina, iste puti Putinove...

Name

Михаило Микић

12.11.2015 17:03

Тако је свуда по свијету. Куд год кренеш људи су свуда исти.