Мом сину није потребна мама

Фудбалер Реал Мадрида ретко износи у јавност детаље из свог приватног живота. Међутим, Роналдо је у документарцу отворено говорио о одрастању свог сина без мајке, чији идентитет никада није открио.

Забава 06.11.2015 | 08:17
Мом сину није потребна мама

Кристијан Роналдо је постао отац 17. јуна 2010. године, а Кристијано јуниор је рођен у Америци. Тада је фудбалер лепу вест објавио на Фејсбуку.

- Сам ћу се старати о сину, тако сам се договорио са бебином мамом, која је желела да се њено име не спомиње - написао је Кристијано.

Фудбалер често објављује слике са Кристијаном јуниором на друштвеним мрежама, али никада није споменуо име мајке свог сина.

- Мом сину не треба мајка, само ја. Имати оца је довољно - изјавио је фудбалер.С обзиром да никада није спомено име жене са којом има дете, многи су спекулисали о коме се ради.

- Причали су да сам био са разним девојкама, спекулисали су о разним именима. Између осталог спомињали су и да је Кристијан добијен уз помоћ сурогат мајке. Ништа од тога није тачно, јер никада нисам открио идентитет мајке мог сина - изјавио је фудбалер и додао:

- Кад Кристијан буде порастао лепо ћу му све објаснити шта сам уради и због чега, како сам се тада осећао. Нека деца никада нису упознали своје родитеље. Имати оца је сасвим довољно - објаснио је Роналдо.

И мајка славног фудбалера поштује Роналдову одлуку, те никада није споменула мајку свог унука.

- Кристијано млађи нема никога сем његовог оца и мене- објаснила је Долорес и додала:

- Ја не могу да му будем мајка. Пружићу му пуно љубави и васпитаваћу га како ме је мој син замолио.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сандра

06.11.2015 09:54

Питај малог треба ли мама? Еј стоко једна!!!!

ОДГОВОРИТЕ