Сораја: Ја сам мета, хоће да ме убију

Црногорска полиција сумња да иза паљења старлетиног „ренџ ровера“ стоје људи блиски Армину Муши Османагићу, који је убијен у септембру прошле године.

Регион 04.11.2015 | 21:20
Сораја: Ја сам мета, хоће да ме убију

Истрага је у току, проверавамо више праваца.

"Њене контакте, информације о њеном кретању, виђења са одређеним људима како у Србији тако и у Црној Гори.Један од праваца који се посебно проверава јесте да иза напада стоји криминални клан, односно људи блиски покојном Муши Османагићу јер се одмах пошто је ликвидиран, спекулисало да га је она наводно „типовала“", прича за Курир извор близак црногорској полицији.

Према сазнањима Курира, старлета се и даље налази у Подгорици.

"Сораја се плаши, сматра да неко жели да је убије. То су јој потврдили и у полицији, рекли су јој да је јасно да је нечија мета и да је ово озбиљан покушај да јој науде. Сораја за све криви писање медија који су је доводили у везу са Османагићевим убиством и мисли да је у целој причи жртвено јагње", наводи за наш лист један Сорајин познаник.

Подсетимо, Сораја Вучелић је у априлу ове године приведена у барску полицију на основу локалне потернице која је за њом расписана после Османагићевог убиства.

Црногорску полицију су тада занимале њене наводне везе са београдским подземљем, а нарочито контакти и познанства са кланом Луке Бојовића, чија је десна рука у Црној Гори био покојни Лука Ђуровић. А управо је Ђуровићева екипа била у сукобу са кланом Османагића.

Иако ни до данас није решено његово убиство, ми смо скоро сигурни да иза ликвидације Османагића стоји управо Бојовићев клан, а Сораја је, према нашим сазнањима, у блиским контактима са једним од Бојовићевих људи у Београду.

"Иначе, она је тада рекла да се са Османагићем у кафићу видела како би позајмила „масерати“ за снимање спота, али су постојале сумње да је наводно имала задатак да Османагића „извуче на чистину“ како би га снајпериста лакше убио", каже наш извор.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

кк

04.11.2015 20:25

полусвет !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светипо

05.11.2015 06:13

Полусвет вози Масератија и оваквог џипа, шта смо по твоме мишљењу Ми?

Name

xxx

05.11.2015 13:13

Нема само једном се подметнуту и узети џипа...мало морген...КАКО ДОШЛО ТАКО ОШЛО

Name

707

05.11.2015 14:00

То је било оно;ВРАЋАМО ТЕ У ПРВОБИТНО СТАЊЕ"..ма неће њу нико да убије,шта добија од тога,само људи уништавају своју имовину

Name

Хм

04.11.2015 21:03

Њихов начин живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.11.2015 09:36

Није им циљ да те убију. Радије ти пуцају медју ноге и у уста. Само су те натјерали да више радиш.

ОДГОВОРИТЕ