Јер, кад она вјежба - све пуца!!!

Најсекси мама Србије! Секси дама Милица Лазовић разбија све предрасуде о боди-билдеркама у Србији. Успева да укомпонује улогу маме и супруге, али и да врхунски изгледа у бикинију.

Остали спортови 04.11.2015 | 09:40
Јер, кад она вјежба - све пуца!!!

- Ћерка ми је на првом месту. Прво завршим обавезе око детета па тек онда све остало. Наравно, све је ствар добре организације и увек можете имати времена за све - искрена је Милица.

Боди-билдингом се бави од шеснаесте године и сматра да је он већ њен живот.

- Када устанем, прво о чему размишљам је организација. Најбитније је да се све укомпонује.

Претходне сезоне постала је шампионка у бикини фитнесу, а ове је решила да се не такмичи.

- Актуелна сам шампионка и тиме сам обезбедила учешће на Светском такмичењу, на које нису хтели да ме воде. Онда сам решила да се ове године не такмичим. Ја сам увек спремна и редовно тренирам - отворено прича Милица.

Да би одржала форму тренира сваки дан, по сличном програму.

- Тренирам око 45 минута дневно. Имам базичан програм тренинга, од загревања до вежби за груди. Свему томе додајем и неке вежбе од осталих такмичарки, које пратим преко Инстаграма. Не волим кардио-програме, пошто приватно много пешачим - истиче Милица.

Згодна и док спрема ручак

Открива нам да не постоји тачан временски период ког се придржава када су оброци у питању, али да води рачуна шта једе.

- Немам тачно време када једем, али постоји нешто чега се придржавам. То су размаци између оброка. Најбитније је да буде негде око два сата размака. Можда ће деловати чудно али једем шест пута дневно. Конкретно, комбинујем протеине и угљене хидрате. Отприлике једем 100 грама меса и много салате као један оброк - истиче Милица.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

?

04.11.2015 08:43

Од салате не расту мишићи, треба меса?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгиша Даг

16.08.2016 05:54

Волим извајане жене.Лепо је видети затегнуто тело,а нарочито руке развијеније код девојака.Тога имате у западном делу Еуропе и Русије!

ОДГОВОРИТЕ