Jer, kad ona vježba - sve puca!!!

Najseksi mama Srbije! Seksi dama Milica Lazović razbija sve predrasude o bodi-bilderkama u Srbiji. Uspeva da ukomponuje ulogu mame i supruge, ali i da vrhunski izgleda u bikiniju.

Ostali sportovi 04.11.2015 | 09:40
Jer, kad ona vježba - sve puca!!!

- Ćerka mi je na prvom mestu. Prvo završim obaveze oko deteta pa tek onda sve ostalo. Naravno, sve je stvar dobre organizacije i uvek možete imati vremena za sve - iskrena je Milica.

Bodi-bildingom se bavi od šesnaeste godine i smatra da je on već njen život.

- Kada ustanem, prvo o čemu razmišljam je organizacija. Najbitnije je da se sve ukomponuje.

Prethodne sezone postala je šampionka u bikini fitnesu, a ove je rešila da se ne takmiči.

- Aktuelna sam šampionka i time sam obezbedila učešće na Svetskom takmičenju, na koje nisu hteli da me vode. Onda sam rešila da se ove godine ne takmičim. Ja sam uvek spremna i redovno treniram - otvoreno priča Milica.

Da bi održala formu trenira svaki dan, po sličnom programu.

- Treniram oko 45 minuta dnevno. Imam bazičan program treninga, od zagrevanja do vežbi za grudi. Svemu tome dodajem i neke vežbe od ostalih takmičarki, koje pratim preko Instagrama. Ne volim kardio-programe, pošto privatno mnogo pešačim - ističe Milica.

Zgodna i dok sprema ručak

Otkriva nam da ne postoji tačan vremenski period kog se pridržava kada su obroci u pitanju, ali da vodi računa šta jede.

- Nemam tačno vreme kada jedem, ali postoji nešto čega se pridržavam. To su razmaci između obroka. Najbitnije je da bude negde oko dva sata razmaka. Možda će delovati čudno ali jedem šest puta dnevno. Konkretno, kombinujem proteine i ugljene hidrate. Otprilike jedem 100 grama mesa i mnogo salate kao jedan obrok - ističe Milica.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

?

04.11.2015 08:43

Od salate ne rastu mišići, treba mesa?

ODGOVORITE
Name

Dragiša Dag

16.08.2016 05:54

Volim izvajane žene.Lepo je videti zategnuto telo,a naročito ruke razvijenije kod devojaka.Toga imate u zapadnom delu Europe i Rusije!

ODGOVORITE