Коби: Игра ми је с***е! Не могу кош да погодим!

Невероватно је колико сам очајан! Моја игра је с***е, не могу да погодим проклети кош!

Кошарка 03.11.2015 | 15:40
Коби: Игра ми је с***е! Не могу кош да погодим!

Овим речима најбољи кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Коби Брајант описао је своју игру на почетку нове сезоне.

Брајант се вратио после пропуштене читаве прошле сезоне када је покидао тетиву, али није на нивоу на којем би желео.

У ноћи између недеље и понедељка Лејкерси су доживели трећи пораз – изгубили су од Даласа са 103:93, а Брајант је забележио 15 поена (3-15 из игре, 2-8 за три поена), уз пет скокова.

“Тренутно сам 200. играч у лиги. Невероватно је колико сам очајан! Једноставно не могу да погодим кош”, рекао је Коби после пораза Лејкерса у ‘Стејплс центру’.

Од повратка на паркет прва звезда ‘Језераша’ погодила је само 16 шутева из 51 покушаја у три меча, док за три поена такође има очајне проценте (6-29).

“Не знам због чега је то тако, али знам да није срећан. Разочаран је начином на који шутира. Игра снажно, такмичи се као и сви остали и мислим да је само питање времена када ће прорадити. Само покушава да врати стари осећај”, рекао је тренер Лејкерса Бајрон Скот.

Међутим, Коби није у потпуности сагласан.

“Можда, али моја тренутна игра је с***е, то је све. Узимам шутеве које желим, али једноставно не могу да их погодим. У једном тренутку морате себи рећи да иде све дођавола и покушате да пронађете начин да убаците лопту у рупу”, наставио је 37-годишњи кошаркаш.

Он није желео да тражи оправдање у умору, а када је упитан да ли би могао да преокрене лош старт сезоне Лејкерса, одговорио је:

“Ако би могао да погодим проклети шут, то би помогло. Тренутно сам очајан!”, закључио је Коби.

Недавно је постао први кошаркаш који је у истом тиму провео 20 сезона. Коби је претекао Џона Стоктона који је за Јуту играо од 1984. до повлачења 2003. године. Само су још четворица играча у историји играли барем 20 сезона – Карим Абдул-Џабар, Кевин Гарнет, Роберт Периш и Кевин Вилис.

Коментари / 0

Оставите коментар