Kobi: Igra mi je s***e! Ne mogu koš da pogodim!

Neverovatno je koliko sam očajan! Moja igra je s***e, ne mogu da pogodim prokleti koš!

Košarka 03.11.2015 | 15:40
Kobi: Igra mi je s***e! Ne mogu koš da pogodim!

Ovim rečima najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant opisao je svoju igru na početku nove sezone.

Brajant se vratio posle propuštene čitave prošle sezone kada je pokidao tetivu, ali nije na nivou na kojem bi želeo.

U noći između nedelje i ponedeljka Lejkersi su doživeli treći poraz – izgubili su od Dalasa sa 103:93, a Brajant je zabeležio 15 poena (3-15 iz igre, 2-8 za tri poena), uz pet skokova.

“Trenutno sam 200. igrač u ligi. Neverovatno je koliko sam očajan! Jednostavno ne mogu da pogodim koš”, rekao je Kobi posle poraza Lejkersa u ‘Stejpls centru’.

Od povratka na parket prva zvezda ‘Jezeraša’ pogodila je samo 16 šuteva iz 51 pokušaja u tri meča, dok za tri poena takođe ima očajne procente (6-29).

“Ne znam zbog čega je to tako, ali znam da nije srećan. Razočaran je načinom na koji šutira. Igra snažno, takmiči se kao i svi ostali i mislim da je samo pitanje vremena kada će proraditi. Samo pokušava da vrati stari osećaj”, rekao je trener Lejkersa Bajron Skot.

Međutim, Kobi nije u potpunosti saglasan.

“Možda, ali moja trenutna igra je s***e, to je sve. Uzimam šuteve koje želim, ali jednostavno ne mogu da ih pogodim. U jednom trenutku morate sebi reći da ide sve dođavola i pokušate da pronađete način da ubacite loptu u rupu”, nastavio je 37-godišnji košarkaš.

On nije želeo da traži opravdanje u umoru, a kada je upitan da li bi mogao da preokrene loš start sezone Lejkersa, odgovorio je:

“Ako bi mogao da pogodim prokleti šut, to bi pomoglo. Trenutno sam očajan!”, zaključio je Kobi.

Nedavno je postao prvi košarkaš koji je u istom timu proveo 20 sezona. Kobi je pretekao Džona Stoktona koji je za Jutu igrao od 1984. do povlačenja 2003. godine. Samo su još četvorica igrača u istoriji igrali barem 20 sezona – Karim Abdul-Džabar, Kevin Garnet, Robert Periš i Kevin Vilis.

Komentari / 0

Ostavite komentar