Марко Јарић и Адријана Лима се помирили?

Кад су Адријана Лима и Марко Јарић званично саопштили да су се развели и пронашли нове љубавне партнере, чинило се да је међу њима заиста све готово, али чим су обновили комуникацију на друштвеним мрежама, ствари су почеле да се развијају у другом смјеру.

Свијет 01.11.2015 | 14:41
Марко Јарић и Адријана Лима се помирили?

Разведени супружници често настоје да послије разлаза остану у добрим, па чак и пријатељским односима, посебно кад имају дјецу, чија су срца њежна а емоције рањиве. Ипак, мало коме то заиста пође за руком. Постбрачни односи бивших партнера углавном се најпрецизније могу описати рјечју коректни, што значи да нема значајних конфликата и међусобног омаловажавања, неопходна је доза поштовања, али неких дубљих и искренијих емоција ни изблиза нема.

Некадашњем српском кошаркашком асу Марку Јарићу (37) и његовој бившој супрузи, бразилском супермоделу Адријани Лими (34), десило се нешто сасвим супротно. У тежњи да остану у добрим односима због ћерки, њих двоје су безмало почели поново да се заљубљују једно у друго. Или барем тако изгледа.

Прва ствар која је била помало необична кад је ријеч о њиховом разводу, била је чињеница да су се разишли још у мају прошле године, кад су то и саопштили јавности, али званичан захтјев за окончање брака поднесен је тек у јануару 2015, за разлику од већине познатих парова који саопштење издају тек пошто је судски све окончано. А будући да је у данашње вријеме дигитални живот вјеродостојнији од реалног, Адријана и Марко су крај своје љубави морали да овјере и на друштвеним мрежама, гдје су престали да прате једно друго.

Након развода понашали су се уобичајено: она је нашла дечка, ММА борца Биг Џоа, а он дјевојку, српску манекенку Душицу Савић. Ни једно ни друго нису крили своје нове романсе, а Лима је чак доста подробно извјештавала своје сљедбенике на друштвеним мрежама о приватном животу и напросто их затрпавала бројним романтичним фотографијама. Марко се није толико експонирао, али није се ни крио. Ипак, период рањених сујета није потрајао. Већ у мају папараци су их усликали са ћеркама Валентином (5) и Сијеном (3) на заједничком ручку у луксузном ресторану, након чега су и јавно потврдили да се врло често виђају. Због дјеце, наравно.

Изгледа да се ово саопштење није баш допало њиховим новим партнерима, јер су убрзо обоје остали сингл. И то толико да је Адријана моментално обрисала све Џоове фотографије са Инстаграма. На истој мрежи бивши пар је поново почео да показује међусобну наклоност. Кад је манекенка објавила видео како вјежба са ћеркицама у теретани, иако је не прати на мрежи, Марко је одмах одговорио фотографијом на којој је он умонтиран међу ликове из цртаног филма Снупи и Чарли Браун, како сви заједно сједе у биоскопу и гледају Адријанин снимак. Тај гест отклонио је сваку дилему о приоритетима у његовом емоционалном животу – дјеца су најважнија.

Није прошло много времена и њих двоје поново су се запратили на друштвеним мрежама. Ово је био упадљив индикатор поновног зближавања, па није чудно што су свјетски медији почели да ткају причу о озбиљној могућности њиховог потпуног помирења. Јагода на шлагу била је Маркова изјава како се са бившом супругом и ћеркама налази сваки дан. Иако у њиховом блиском окружењу тврде како Адријана и он намјеравају да остану разведени, тешко је не поставити питање – како ће њихови евентуални будући партнери моћи да поднесу њихово свакодневно виђање?

(НН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

требају њој паре

01.11.2015 13:51

Бежи од таквих жена што даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опет исто,

01.11.2015 19:23

Без обзира сто је Јариц и сто је Марко али кад му поново додје Лима, све це опет да се клима...