Marko Jarić i Adrijana Lima se pomirili?

Kad su Adrijana Lima i Marko Jarić zvanično saopštili da su se razveli i pronašli nove ljubavne partnere, činilo se da je među njima zaista sve gotovo, ali čim su obnovili komunikaciju na društvenim mrežama, stvari su počele da se razvijaju u drugom smjeru.

Svijet 01.11.2015 | 14:41
Marko Jarić i Adrijana Lima se pomirili?

Razvedeni supružnici često nastoje da poslije razlaza ostanu u dobrim, pa čak i prijateljskim odnosima, posebno kad imaju djecu, čija su srca nježna a emocije ranjive. Ipak, malo kome to zaista pođe za rukom. Postbračni odnosi bivših partnera uglavnom se najpreciznije mogu opisati rječju korektni, što znači da nema značajnih konflikata i međusobnog omalovažavanja, neophodna je doza poštovanja, ali nekih dubljih i iskrenijih emocija ni izbliza nema.

Nekadašnjem srpskom košarkaškom asu Marku Jariću (37) i njegovoj bivšoj supruzi, brazilskom supermodelu Adrijani Limi (34), desilo se nešto sasvim suprotno. U težnji da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerki, njih dvoje su bezmalo počeli ponovo da se zaljubljuju jedno u drugo. Ili barem tako izgleda.

Prva stvar koja je bila pomalo neobična kad je riječ o njihovom razvodu, bila je činjenica da su se razišli još u maju prošle godine, kad su to i saopštili javnosti, ali zvaničan zahtjev za okončanje braka podnesen je tek u januaru 2015, za razliku od većine poznatih parova koji saopštenje izdaju tek pošto je sudski sve okončano. A budući da je u današnje vrijeme digitalni život vjerodostojniji od realnog, Adrijana i Marko su kraj svoje ljubavi morali da ovjere i na društvenim mrežama, gdje su prestali da prate jedno drugo.

Nakon razvoda ponašali su se uobičajeno: ona je našla dečka, MMA borca Big Džoa, a on djevojku, srpsku manekenku Dušicu Savić. Ni jedno ni drugo nisu krili svoje nove romanse, a Lima je čak dosta podrobno izvještavala svoje sljedbenike na društvenim mrežama o privatnom životu i naprosto ih zatrpavala brojnim romantičnim fotografijama. Marko se nije toliko eksponirao, ali nije se ni krio. Ipak, period ranjenih sujeta nije potrajao. Već u maju paparaci su ih uslikali sa ćerkama Valentinom (5) i Sijenom (3) na zajedničkom ručku u luksuznom restoranu, nakon čega su i javno potvrdili da se vrlo često viđaju. Zbog djece, naravno.

Izgleda da se ovo saopštenje nije baš dopalo njihovim novim partnerima, jer su ubrzo oboje ostali singl. I to toliko da je Adrijana momentalno obrisala sve Džoove fotografije sa Instagrama. Na istoj mreži bivši par je ponovo počeo da pokazuje međusobnu naklonost. Kad je manekenka objavila video kako vježba sa ćerkicama u teretani, iako je ne prati na mreži, Marko je odmah odgovorio fotografijom na kojoj je on umontiran među likove iz crtanog filma Snupi i Čarli Braun, kako svi zajedno sjede u bioskopu i gledaju Adrijanin snimak. Taj gest otklonio je svaku dilemu o prioritetima u njegovom emocionalnom životu – djeca su najvažnija.

Nije prošlo mnogo vremena i njih dvoje ponovo su se zapratili na društvenim mrežama. Ovo je bio upadljiv indikator ponovnog zbližavanja, pa nije čudno što su svjetski mediji počeli da tkaju priču o ozbiljnoj mogućnosti njihovog potpunog pomirenja. Jagoda na šlagu bila je Markova izjava kako se sa bivšom suprugom i ćerkama nalazi svaki dan. Iako u njihovom bliskom okruženju tvrde kako Adrijana i on namjeravaju da ostanu razvedeni, teško je ne postaviti pitanje – kako će njihovi eventualni budući partneri moći da podnesu njihovo svakodnevno viđanje?

(NN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

требају њој паре

01.11.2015 13:51

Бежи од таквих жена што даље.

ODGOVORITE
Name

opet isto,

01.11.2015 19:23

Bez obzira sto je Jaric i sto je Marko ali kad mu ponovo dodje Lima, sve ce opet da se klima...