Жестоки обрачун у Тетову, петоро рањених

У оружаном обрачуну и тучи у којој је учествовало пет особа у Тетову синоћ десет минута после поноћи, четири особе су тешко повређене, а једна лакше, саопштила је данас македонска полиција.

Регион 01.11.2015 | 14:24
Жестоки обрачун у Тетову, петоро рањених

Како преносе македонски медији, обрачун у коме се осим ватреног користило и хладно оружје, догодио се у тетовском насељу Дреновец, а увиђајна екипа полиције из Тетова још ради на утврђивању околности под којима се обрачун између две супротстављене групе догодио.

У обрачуну су три особе из села Добоште у тетовској општини, Е.О.(22), С.О.(22) и Р.О.(53), задобиле тешке телесне повреде након чега су смештени у болницу у Тетову, док су Л.И.(24) и К.В.(21) из Тетова пребачени у Ургентни центар у Скопљу.

Е.О. је у болницу примљен са прострелном раном у пределу десне надколенице, С.О. са прострелном раном у левој надколеници а Р.О. са убодном раном у пределу средишњег дела кичме.

Од двојице младића из Тетова који су пребачени у Ургентни центар у Скопљу Л.И. има убодну рану у пределу врата док К.В. има огреботину на ногама.

(Мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар