САД: Пуцњава у Колорадо Спрингсу

Четворо људи, међу којима је и нападач, страдало је у пуцњави у центру Колорадо Спрингса.

Свијет 01.11.2015 | 11:40
САД: Пуцњава у Колорадо Спрингсу

Полиција је изашла на терен чим је добила пријаву о пуцњави, а затим, на основу описа, препознала нападача, рекла је представница полиције Кетрин Бакли.

Нападач је затим отворио ватру, а полицајци су узвратили, додала је Баркли.

За сада се не знају детаљи о осталим жртвама нити мотив напада, пренео је АП.

Према изјавама очевидаца, прије него што је полиција стигла до њега, нападач се кретао улицом, пуцајући наоколо. Погледао сам кроз прозор свога стана и видио човјека са пушком који је пуцао у једну особу, испричао је двадесетједногодишњи момак који је и позвао полицију. Након што је то учинио, истрчао је на улицу, и видио да је нападач пуцао и ранио још двије жене.

За сада нема тачних података о броју рањених.

Алиша Џејнс испричала је да је била крај банкомата када је чула да полиција виче човеку да баци оружје. Он се окренуо и тада је дошло до пуцњаве у којој је убијен, чуло се много, бар 20 пуцњева, испричала је она за ККТВ 11 Неwс.

Нападач је прешао извјестан дио пута пуцајући, а све се то догодило у неколико највећих улица у центру града. Након инцидента, а због истраге, тај део града је током већег дијела дана био блокиран.

НН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Црни

01.11.2015 11:10

Јавашлук до неизмоглости

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИТАМ СЕ ПИТА..

01.11.2015 12:56

ПИТАМ СЕ ПИТАМ СТА ОВА ИНФОРМАЦИЈА ИМА ЗА ЦИЉ, КОГА И О ЦЕМУ ИНФОРМИСЕ....ДА ЛИ ТРЕБАМО БИТИ СРЕТНИ СТО НИЈЕ КОД НАС.... И АТА ЈЕ ''НН''....ЗНА ЛИ НЕКО ПАМЕТАН ДА ОДГОВОРИ...??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

02.11.2015 14:17

Путем медија се најуспешније шаљу по жељи тајних владара из сенке информације у народ али исто тако и дезинформације са којима се народу испира мозак. Код СРБа се данас путем средстава јавног информисања врши народно разбожење и претварање СРБа у ЗОМБИ НАРОД. Част новинарима и њиховим новинарски и телевизијским кућама који не учествују у духовном уништењу свог СРБског народа!