SAD: Pucnjava u Kolorado Springsu

Četvoro ljudi, među kojima je i napadač, stradalo je u pucnjavi u centru Kolorado Springsa.

Svijet 01.11.2015 | 11:40
SAD: Pucnjava u Kolorado Springsu

Policija je izašla na teren čim je dobila prijavu o pucnjavi, a zatim, na osnovu opisa, prepoznala napadača, rekla je predstavnica policije Ketrin Bakli.

Napadač je zatim otvorio vatru, a policajci su uzvratili, dodala je Barkli.

Za sada se ne znaju detalji o ostalim žrtvama niti motiv napada, preneo je AP.

Prema izjavama očevidaca, prije nego što je policija stigla do njega, napadač se kretao ulicom, pucajući naokolo. Pogledao sam kroz prozor svoga stana i vidio čovjeka sa puškom koji je pucao u jednu osobu, ispričao je dvadesetjednogodišnji momak koji je i pozvao policiju. Nakon što je to učinio, istrčao je na ulicu, i vidio da je napadač pucao i ranio još dvije žene.

Za sada nema tačnih podataka o broju ranjenih.

Ališa Džejns ispričala je da je bila kraj bankomata kada je čula da policija viče čoveku da baci oružje. On se okrenuo i tada je došlo do pucnjave u kojoj je ubijen, čulo se mnogo, bar 20 pucnjeva, ispričala je ona za KKTV 11 News.

Napadač je prešao izvjestan dio puta pucajući, a sve se to dogodilo u nekoliko najvećih ulica u centru grada. Nakon incidenta, a zbog istrage, taj deo grada je tokom većeg dijela dana bio blokiran.

NN

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Crni

01.11.2015 11:10

Javašluk do neizmoglosti

ODGOVORITE
Name

PITAM SE PITA..

01.11.2015 12:56

PITAM SE PITAM STA OVA INFORMACIJA IMA ZA CILJ, KOGA I O CEMU INFORMISE....DA LI TREBAMO BITI SRETNI STO NIJE KOD NAS.... I ATA JE ''NN''....ZNA LI NEKO PAMETAN DA ODGOVORI...??????

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

02.11.2015 14:17

Путем медија се најуспешније шаљу по жељи тајних владара из сенке информације у народ али исто тако и дезинформације са којима се народу испира мозак. Код СРБа се данас путем средстава јавног информисања врши народно разбожење и претварање СРБа у ЗОМБИ НАРОД. Част новинарима и њиховим новинарски и телевизијским кућама који не учествују у духовном уништењу свог СРБског народа!