"Шумахера више ни најближи пријатељи не посјећују"!

Познати бразилски новинар који прати Формулу 1 Режиналдо Леме рекао је да схвата зашто породица Михаела Шумахера толико пажљиво чува његову породицу.

Остали спортови 02.11.2015 | 09:00
"Шумахера више ни најближи пријатељи не посјећују"!

Леме, који већ деценијама путује на трке Формуле 1 као новинар, рекао је у интервјуу за бразилску телевизију „СпорТВ“ да чак ни најближи пријатељи седмоструког светског шампионата више не посећују легендарног Немца.

„Породица је одлучила да забрани било какав приступ Шумахеру, посебно медијима. Али, чак ни његови најближи пријатељи више не посећују Шумахера. Већ дуже време, чак ни Фелипе Маса није био тамо јер схвата да породица жели да проведе то време са њим, а он то жели да заштити. Сви знају да је Шумахер у вегетативном стању. Изгубио је много мишићне масе и веома је мршав. У једним немачким новинарима се појавило да има само 45 килограма и породица је одмах поднела тужбу. Сумњам да је та информација дошла из породице, јер то видим као њено право да га заштити“, рекао је Леме.

Шумахер је крајем 2013. године доживео тешке повреде главе у паду током скијања и пола године је провео у коми, да би у јуну прошле године био пребачен на кућно лечење у Швајцарску. Од тада је породица легендарног Немца давала мало информација о његовом стању, само да полако напредује, а последњих месеци није било никаквих вести.

Коментари / 0

Оставите коментар