"Šumahera više ni najbliži prijatelji ne posjećuju"!

Poznati brazilski novinar koji prati Formulu 1 Režinaldo Leme rekao je da shvata zašto porodica Mihaela Šumahera toliko pažljivo čuva njegovu porodicu.

Ostali sportovi 02.11.2015 | 09:00
"Šumahera više ni najbliži prijatelji ne posjećuju"!

Leme, koji već decenijama putuje na trke Formule 1 kao novinar, rekao je u intervjuu za brazilsku televiziju „SporTV“ da čak ni najbliži prijatelji sedmostrukog svetskog šampionata više ne posećuju legendarnog Nemca.

„Porodica je odlučila da zabrani bilo kakav pristup Šumaheru, posebno medijima. Ali, čak ni njegovi najbliži prijatelji više ne posećuju Šumahera. Već duže vreme, čak ni Felipe Masa nije bio tamo jer shvata da porodica želi da provede to vreme sa njim, a on to želi da zaštiti. Svi znaju da je Šumaher u vegetativnom stanju. Izgubio je mnogo mišićne mase i veoma je mršav. U jednim nemačkim novinarima se pojavilo da ima samo 45 kilograma i porodica je odmah podnela tužbu. Sumnjam da je ta informacija došla iz porodice, jer to vidim kao njeno pravo da ga zaštiti“, rekao je Leme.

Šumaher je krajem 2013. godine doživeo teške povrede glave u padu tokom skijanja i pola godine je proveo u komi, da bi u junu prošle godine bio prebačen na kućno lečenje u Švajcarsku. Od tada je porodica legendarnog Nemca davala malo informacija o njegovom stanju, samo da polako napreduje, a poslednjih meseci nije bilo nikakvih vesti.

Komentari / 0

Ostavite komentar