Ливно: Побио породицу, па побјегао у шуму

У троструком убиству, које се десило синоћ у селу Велики Каблићи у Ливну, страдали су Матко Ниче (46), његова супруга Сандра (44) и мајка Луца, а злочин је починио Матков брат Анто Ниче (35), сазнаје Пресс.

Босна и Херцеговина 31.10.2015 | 21:56
Ливно: Побио породицу, па побјегао у шуму

Фото: Први.тв

Према непотврђеним информацијама, полиција је у близини мјеста злочина пронашла крваве патике и кошуљу осумњиченог, због чега су у потрагу укључени специјализовани пси трагачи. Локални медији јављају и да је Ниче јутрос виђен на бензинској пумпи, на путу који од Великих Каблића води према центру Ливна. Међутим, од тада му се изгубио сваки траг и комплетна полиција је подигнута “на ноге”, те интезивно трага за осумњиченим.

Према незваничним информацијама, Анто Ниче је дугогодишњи наркоман, а полиција га је у више наврата приводила због трговине дрогом, крађа и насиља у породици.

Анто Ниче је јуче изашао из притвора, у којем је био управо због насиља у породици. Након што је чланове своје породице побио ножем, Ниче је побјегао у шуму, и полиција тренутно трага за њим.

Мајка и супруга убијене су у породичној кући, док је Матко преминуо од посљедица рањавања на путу до сплитске болнице.

Портпарол Министарства унутрашњих послова Ливањског кантона Ивица Врдољак навео је да је у 21.40 часова дежурном полицајцу у Ливну пријављено да је у селу Велики Каблићи рањено више особа.

Према његодим ријечима, женска особа у чијем комшилуку се десило убиство, пријавила је полицији да је до њене куће дошао мушкарац који је по себи имао крваве трагове.

Врдољак је навео да је полиција изашла на терен са припадницима Хитне помоћи Дома здравља Ливно која је мушкарца превезла у Дом здравља.

"Мушкарац је касније требало да буде превезен у Клиничко-болнички центар Сплит, али је преминуо на путу до болнице", каже Врдољак.

Он је навео да су полицијски службеници у породичној кући на првом спрату затекли мртву женску особу чији су иницијали С.Н, а на другом спрату тијело друге женске особе чији су иницијали Л.Н.

"Обје женске особе превезене су у мртвачницу кантоналне болнице у Ливну", додао је Врдољак.

Више информација о овом случају биће познато послије истраге.

Извор: Пресс/Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

кл

31.10.2015 14:31

Лудак !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxx

31.10.2015 14:41

Законо у БиХ су преблаги и за поциниоце КД за оне који дилају и производе дрогу.А за оног ко узива је прекрсај новцана казна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

31.10.2015 21:00

Сад је он Рамбо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

01.11.2015 05:35

Који дио Рамба