Livno: Pobio porodicu, pa pobjegao u šumu

U trostrukom ubistvu, koje se desilo sinoć u selu Veliki Kablići u Livnu, stradali su Matko Niče (46), njegova supruga Sandra (44) i majka Luca, a zločin je počinio Matkov brat Anto Niče (35), saznaje Press.

Bosna i Hercegovina 31.10.2015 | 21:56
Livno: Pobio porodicu, pa pobjegao u šumu

Foto: Prvi.tv

Prema nepotvrđenim informacijama, policija je u blizini mjesta zločina pronašla krvave patike i košulju osumnjičenog, zbog čega su u potragu uključeni specijalizovani psi tragači. Lokalni mediji javljaju i da je Niče jutros viđen na benzinskoj pumpi, na putu koji od Velikih Kablića vodi prema centru Livna. Međutim, od tada mu se izgubio svaki trag i kompletna policija je podignuta “na noge”, te intezivno traga za osumnjičenim.

Prema nezvaničnim informacijama, Anto Niče je dugogodišnji narkoman, a policija ga je u više navrata privodila zbog trgovine drogom, krađa i nasilja u porodici.

Anto Niče je juče izašao iz pritvora, u kojem je bio upravo zbog nasilja u porodici. Nakon što je članove svoje porodice pobio nožem, Niče je pobjegao u šumu, i policija trenutno traga za njim.

Majka i supruga ubijene su u porodičnoj kući, dok je Matko preminuo od posljedica ranjavanja na putu do splitske bolnice.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak naveo je da je u 21.40 časova dežurnom policajcu u Livnu prijavljeno da je u selu Veliki Kablići ranjeno više osoba.

Prema njegodim riječima, ženska osoba u čijem komšiluku se desilo ubistvo, prijavila je policiji da je do njene kuće došao muškarac koji je po sebi imao krvave tragove.

Vrdoljak je naveo da je policija izašla na teren sa pripadnicima Hitne pomoći Doma zdravlja Livno koja je muškarca prevezla u Dom zdravlja.

"Muškarac je kasnije trebalo da bude prevezen u Kliničko-bolnički centar Split, ali je preminuo na putu do bolnice", kaže Vrdoljak.

On je naveo da su policijski službenici u porodičnoj kući na prvom spratu zatekli mrtvu žensku osobu čiji su inicijali S.N, a na drugom spratu tijelo druge ženske osobe čiji su inicijali L.N.

"Obje ženske osobe prevezene su u mrtvačnicu kantonalne bolnice u Livnu", dodao je Vrdoljak.

Više informacija o ovom slučaju biće poznato poslije istrage.

Izvor: Press/Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kl

31.10.2015 14:31

Ludak !

ODGOVORITE
Name

Xxxx

31.10.2015 14:41

Zakono u BiH su preblagi i za pocinioce KD za one koji dilaju i proizvode drogu.A za onog ko uziva je prekrsaj novcana kazna.

ODGOVORITE
Name

Crni

31.10.2015 21:00

Sad je on Rambo

ODGOVORITE
Name

Simo

01.11.2015 05:35

Koji dio Ramba