Гоцић: Помозите Партизану или нема нових играча!

Ватерполисти Партизана поражени су на старту Лиге шампиона од мађарског Солнока резултатом 14:9, а тренер Партизана Владимир Вујасиновић има и добре и лоше утиске са меча. Гоцић апелује на финансијску помоћ.

Остали спортови 30.10.2015 | 21:45
Гоцић: Помозите Партизану или нема нових играча!

Пружио је Партизан у среду на Бањици какав-такав отпор фантастичној екипи из Мађарске, али су на крају ипак поражени рутински 14:9 (2:4, 2:4, 3:5, 2:1).

Тренер Владимир Вујасиновић током тајм-аута константно је бодрио своју екипу да покуша колико може, да се не предаје у одбрани и да покуша да постигне што више голова. Делимично су га послушали.

"Утисци су и добри и лоши", почео је Вујасиновић...

"Добри јер смо у неким тренуцима и деловима утакмице лепо и квалитетно играли. А лоши јер смо често имали падове концентрације. Наш ривал је то данас знао да искористи", рекао је Вујасиновић новинарима после меча.

Партизан се налази у тешкој групи, па већ у наредном колу игра против ватерполо дрим-тима екипе Про Река, која је у среду савладала Галатасарај 15:4.

"То ће бити добра екскурзија", рекао је кроз смех Вујасиновић.

"Немамо резултатски императив у Италији. После тога нам долазе Галатасарај и ОФЦ и то су утакмице у којима би требало да тражимо неке бодове", рекао је он.

Ватерполиста Солнока и капитен репрезентације Србије Живко Гоцић казао је да му је драго што је поново играо на Бањици, макар и са капицом другог тима, а искористио је прилику и да упути апел да се помогне Партизану и другим клубовима.

"Момци и цео Партизан заслужују максимално поштовање свих. То што Владимир Вујасиновић и остали спроводе без финансија је заиста за дивљење. Апелујем још једном да помогну сви који могу да финасијски помогну клубу то и ураде, јер ако престане производња играча у Партизану и осталим клубовима, престаће и резултати репрезентације", рекао је Гоцић.

Коментари / 0

Оставите коментар