Gocić: Pomozite Partizanu ili nema novih igrača!

Vaterpolisti Partizana poraženi su na startu Lige šampiona od mađarskog Solnoka rezultatom 14:9, a trener Partizana Vladimir Vujasinović ima i dobre i loše utiske sa meča. Gocić apeluje na finansijsku pomoć.

Ostali sportovi 30.10.2015 | 21:45
Gocić: Pomozite Partizanu ili nema novih igrača!

Pružio je Partizan u sredu na Banjici kakav-takav otpor fantastičnoj ekipi iz Mađarske, ali su na kraju ipak poraženi rutinski 14:9 (2:4, 2:4, 3:5, 2:1).

Trener Vladimir Vujasinović tokom tajm-auta konstantno je bodrio svoju ekipu da pokuša koliko može, da se ne predaje u odbrani i da pokuša da postigne što više golova. Delimično su ga poslušali.

"Utisci su i dobri i loši", počeo je Vujasinović...

"Dobri jer smo u nekim trenucima i delovima utakmice lepo i kvalitetno igrali. A loši jer smo često imali padove koncentracije. Naš rival je to danas znao da iskoristi", rekao je Vujasinović novinarima posle meča.

Partizan se nalazi u teškoj grupi, pa već u narednom kolu igra protiv vaterpolo drim-tima ekipe Pro Reka, koja je u sredu savladala Galatasaraj 15:4.

"To će biti dobra ekskurzija", rekao je kroz smeh Vujasinović.

"Nemamo rezultatski imperativ u Italiji. Posle toga nam dolaze Galatasaraj i OFC i to su utakmice u kojima bi trebalo da tražimo neke bodove", rekao je on.

Vaterpolista Solnoka i kapiten reprezentacije Srbije Živko Gocić kazao je da mu je drago što je ponovo igrao na Banjici, makar i sa kapicom drugog tima, a iskoristio je priliku i da uputi apel da se pomogne Partizanu i drugim klubovima.

"Momci i ceo Partizan zaslužuju maksimalno poštovanje svih. To što Vladimir Vujasinović i ostali sprovode bez finansija je zaista za divljenje. Apelujem još jednom da pomognu svi koji mogu da finasijski pomognu klubu to i urade, jer ako prestane proizvodnja igrača u Partizanu i ostalim klubovima, prestaće i rezultati reprezentacije", rekao je Gocić.

Komentari / 0

Ostavite komentar