Да није било Ејми , не бих пјевала

Британска певачица још увек не може да преболи смрт своје колегинице, и каже да јој је било веома тешко да гледа документарни филм о њеном животу.

Забава 29.10.2015 | 08:12
Да није било Ејми , не бих пјевала

Адел, која тренутно доминира топ листама својим дугоочекиваним новим синглом "Хелло", каже да ју је Ејми Вајнхаус инспирисала да се окрене музици. Она истиче да се њен живот променио када је чула Ејмин дебитантски албум "Франк", па ни не чуди што је пожелела да погледа контроверзни филм о животу трагично преминуле музичке звезде. Ипак, Адел каже да је зажалила што је погледала филм, те да се све време осећала непријатно.

- Волела сам је и као њен фан, било ми је јако тешко због њене смрти. Коначно сам почела да се осећам боље, због утицаја који је она имала на мој живот. Али, онда сам прочитаја рецензију филма која ме је натерала да погледам филм. Сцене са сахране су ме преплавиле емоција. Осећала сам се као уљез, па ми је било непријатно. То ми је покварило утисак о филму. Волим да је гледам, али сада некако желим да нисам видела филм – казала је певачица и расплакала се када је додала да јој је жао што више никада неће чути Ејми како пева.

Ејми и Адел ишле су у исту музичку школу, али су је похађале у различито време. Ипак, Адел каже да је Ејми била њена инспирација, и да је захваљујући њој решила да се бави музиком.

- Да није било Ејми и албума "Франк", сто посто не бих узела гитару, не бих написала песме "Даyдреамер" ни "Хометоwн". "Сомеоне Лике Yоу" написала сам на тој гитари. Милион посто, да нисам чула "Франк", то се не би десило. Обожавала сам је.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

хелло

29.10.2015 09:49

Обје су прекрасни вокали и музичарке.

ОДГОВОРИТЕ