Црнадак: Заједничка сједница 4. новембра

Заједничка сједница Савјета министара БиХ и Владе Србије биће одржана 4. новембра у Сарајеву у пријеподневним часовима - потврдио је министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак.

Босна и Херцеговина 27.10.2015 | 22:51
Црнадак: Заједничка сједница 4. новембра

Црнадак је данас новинарима изјавио да очекује да ће ова заједничка сједница имати велики симболички значај јер ће потврдити наставак бољих и продубљивање још снажнијих односа између Србије и БиХ, али да ће имати и суштински значај јер ће бити договорен знатан број нових споразума, протокола и нових заједничких пројеката.

Црнадак је саопштио да Савјет министара БиХ није на данашњој сједници расправљао о именовању директора Агенције за истраге и заштиту /Сипа/ БиХ из техничких и процедуралних разлога јер сједници нису присуствовали министар безбједности у Савјету министара БиХ Драган Мектић и његов замјеник Мијо Крешић.

"Неће бити проблема да именујемо директора Сипе већ идуће седмице на сједници Савјета министара БиХ у уторак. Тада ћемо имати већи број именовања која се усаглашавају ових дана" - истакао је Црнадак.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Недјо2

27.10.2015 13:37

ДА неце Вуциц предлагат директора СИПЕ

ОДГОВОРИТЕ