Crnadak: Zajednička sjednica 4. novembra

Zajednička sjednica Savjeta ministara BiH i Vlade Srbije biće održana 4. novembra u Sarajevu u prijepodnevnim časovima - potvrdio je ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak.

Bosna i Hercegovina 27.10.2015 | 22:51
Crnadak: Zajednička sjednica 4. novembra

Crnadak je danas novinarima izjavio da očekuje da će ova zajednička sjednica imati veliki simbolički značaj jer će potvrditi nastavak boljih i produbljivanje još snažnijih odnosa između Srbije i BiH, ali da će imati i suštinski značaj jer će biti dogovoren znatan broj novih sporazuma, protokola i novih zajedničkih projekata.

Crnadak je saopštio da Savjet ministara BiH nije na današnjoj sjednici raspravljao o imenovanju direktora Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH iz tehničkih i proceduralnih razloga jer sjednici nisu prisustvovali ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić i njegov zamjenik Mijo Krešić.

"Neće biti problema da imenujemo direktora Sipe već iduće sedmice na sjednici Savjeta ministara BiH u utorak. Tada ćemo imati veći broj imenovanja koja se usaglašavaju ovih dana" - istakao je Crnadak.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nedjo2

27.10.2015 13:37

DA nece Vucic predlagat direktora SIPE

ODGOVORITE