Нова политичка странка у Србији

Народни покрет "Динара-Дрина-Дунав" (НПДДД) регистрован је као политичка странка и званично је 104. политички субјект у Србији, изјавио је данас председник тог покрета Томислав Бокан.

Србија 15.10.2015 | 14:50
Нова политичка странка у Србији

Он је на конференцији за новинаре рекао да је нова странка званично реšење о упису у регистар политичких субјеката добила пре три дана - на Михољдан, 12. октобра.

"Народ српски који подрžава начела наšег покрета траžио је да урадимо корак даље и то смо и учинили и после тромесечног вредног рада у коме нас је својим потписима подрžало виšе од 10.000 грађана, стигло нам је реšење о регистрацији странке", рекао је Бокан.

Он је казао да НПДДД води "реалну, трајну и исправну политику" и да се залаžе за "изградњу српског дрžавотворног система", те за "изградњу уруšеног система вредности и јачање духовности и породице".

"Свим наšим властодрšцима који зарад личних интереса žеле да запоставе интересе Србије поручујемо да ће у нама имати озбиљног противника, а свима онима који мисле да им је боље žивети ван Србије поручујемо да своју срећу потраžе тамо где мисле да им је боље", казао је Бокан.

По његовим речима, Народни покрет "Динара-Дрина-Дунав" је по снази трећи политички субјект у Новом Саду, који има разгранату структуру коју чини 25 огранака šиром Србије.

На путање новинара да ли ће на предстојеће изборе новоформирана странка изаћи самостално или са неким у коалицији, Бокан је рекао да ће НПДДД на изборе највероватније изаћи самостално или са истим партнером са којим чини одборничку групу у Скупšтини Града Новог Сада, а то је Српски покрет обнове.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

нн

15.10.2015 12:54

Динара,Дрина ,Дунав ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМY

15.10.2015 13:02

КАКВА ЛИ ЈЕ МУЉАЗА У ПИТАЊУ, ЧИМ МИ НЕКО ПОМЕНЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈЕЖИМ СЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

15.10.2015 13:04

Ех

ОДГОВОРИТЕ
Name

В.Б.

15.10.2015 17:52

Само једно партијски систем и све вратити у народно власниство. То је све багра за Голи Оток..

ОДГОВОРИТЕ