Колеге шокиране селфијем Неде Украден

Селфи је усликан неколико дана пре смрти Усније реџепове, а Неда га је на Фејсбуку објавила само дан након што је певачица преминула. Фотографија је изазвала лавину негативних коментара, а ми смо позвали најближе пријатеље краљице ромске песме, Усније Реџепове, који су, у најмању руку, били шокирани када су видели шта је урадила њихва колегиница Неда Украден.

Регион 07.10.2015 | 21:00
Колеге шокиране селфијем Неде Украден

- Видела сам фотографију о којој причате и шокирана сам. Познајем Неду јако дуго. Имале смо пуно заједничких концерата. Једино што могу да кажем је да Неда у том тренутку сигурно није знала шта ради, јер да је знала, не би тако нешто урадила. Много је волела Уснију. Тај осмех на фотографији као да је поручивао “све ће бити уреду, нећеш умрети” - каже нам видно потресена Изворинка Милошевић.

Када смо јој предочили да је фотографија постављена након што је Уснија преминула, Изворинка је додала.

- Аха, ако је тако као што кажете, онда ми је заиста дегутантно било шта да коментаришем...

Сличан став има и певачица Мерима Његомир.

- Ужас је све то. Шта да вам кажем? Такав поступак је заиста страшан. То није смела да уради. Нема морала, нема етике. Желим Уснију да памтим лепу каква је била. То што је Неда урадила је скрнављење успомене на нашу драгу пријатељицу - рекла нам је Мерима Његомир.

Неда: Чинило ми се да је мало боље

Веома ми је жао због фотографије која је наишла на осуду... Желела сам сама и у миру да се испричам с намученом женом, да је охрабрим и дам јој подршку да издржи јер ми се чинило да јој је било мало боље...

Све те слике на којима је она у болничкој постељи не засметаше никоме, него само моја, коју сам као нашу једину заједничку фотографију поставила у том последњем поздраву на Твитеру да бих се опростила од ње...

На сахрану нисам могла да идем због пословних обавеза, али сам згрожена чињеницом да се нико од душебрижника није запитао како то да није сахрањена у Београду, поред свог покојног мужа с којим је 40 година живела, и какав је то нељудски однос према њој болесној после његове смрти!“, послала нам је у поруци Неда Украден.

Психотерапеут: То је безосећајно!

- Не видим проблем у самом селфију, него у његовом објављивању. Таква фотографија може бити неукусна. Што се тиче шминке и осмеха, певачице чим изађу из куће, носе тешку шминку, а поготову када пређу 50. Тако да то није ништа чудно. Чудно је објавити тако нешто, јер је то гаф. Чини се да Неда користи однос са покојном певачицом да би себи дигла вредност. Нема саосећајности уопште.

Јако је важно да ли ће селфији у разним ситуацијама бити објављени, јер селфи без објављивања није селфи. Људи би заиста требало да брину о томе шта објављују на друштвеним мрежама јер је јако дегутантно уопште тако нешто урадити - каже психотерапеут Зоран Миливојевић.

(Блиц)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Бранко

07.10.2015 19:09

Глупаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сос

07.10.2015 20:22

Увијек била!

Name

МираИСа

07.10.2015 19:19

А шта од ње друго очекивати...фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста је

07.10.2015 19:20

Саможивост ће упропастити свијет, зато је селфи и измишљен, мисли само на себе и ни на ког другог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

07.10.2015 21:22

ОДВРАТНО.Каква Дропља ова Неда.

Name

Контраст

07.10.2015 22:07

Неда има 65 година, усне пуне силикона, безброј лифтинга. У кревету умире Циганка њених година. Удебљала се или надула од терапија, нема косе. Старица. Није лако имати цак и кап циганске крви. Ја то најбоље знам зато мојих слика нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДВА ФАКУЛТЕТА

08.10.2015 01:07

Е то ти је кад неко заврси један факултет лезеци на ледјима,а други опет на ледјима сподигнутим ногама .

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

08.10.2015 04:20

ИДИ ВЕЧ ЈЕДНОМ У ТУ СВОЈУ УСТАШКУ ЗЕМЉУ И ОСТАВИ СРБЕ НА МИРУ.ИДИ И ТАМО ПЕВАЈ УСТАШАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

08.10.2015 05:39

Неда Украден је увијек била дегутантна особа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лили-цоолл

24.11.2015 16:01

Стварно сте безобразни

Name

Босанац

08.10.2015 08:50

А некима је 90-их била симпатицна док је пљувала по Сарајеву И Босни. А истина кад тад изађе на видјело. Људи се дијеле на добре И лосе а послије овакве слике она улази у категорију ГРОЗНИХ. Фуууууј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зид

08.10.2015 10:47

Жена није од овога свијета , она припада оним естрадним водама , којим покојна Уснија никад није припадала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

сссс

08.10.2015 11:36

за овакве ствари цовјек нема ријеци само једно фуј незнам ста је неда мислила али легенда ромске музике то није заслузила

ОДГОВОРИТЕ