И Самсунг оптужен, телевизори варају?

Компанија Самсунг одбацила је оптужбе да су поједини телевизори тог произвођача трошили мање енергије током службених тестирања него током реалне употребе.

Свијет 03.10.2015 | 13:40
И Самсунг оптужен, телевизори варају?

Лист Гардијан је пренео да су независни лабораторијски тестови показали да су поједини телевизори овог јужнокорејског произвођача тошили мање енергије током службених тестирања него током реалне употребе, али и додао да је компанија то оштро демантовала.

Самсунг је у саопшетњу одбацио тврдње да је једно од подешавања његових ТВ пријемника осмишљено тако да пружи погрешну информацију о перформансама енергије у регулаторним лабораторијским тестовима.

Компанија је навела да је реч о стандардној функцији која се аутоматски укључује када корисник укључи свој ТВ уређај, и остаје активна кад год корисник гледа телевизор у стандардном режиму рада, негирајући да се он активира искључиво током тестирања.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ццц

03.10.2015 12:02

Ко је овдје луд, па не види да УСА води економски рат против свих оних који су бољи од њих?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

03.10.2015 13:02

Ти знас струцњаце?

Name

Ре.ццц

03.10.2015 13:29

Хоцес реци онда да је И ВW из УСА

Name

за Ццц

04.10.2015 07:25

Вероватно си у праву,могуце је,ко зна.Мозда им је зеља да се конкуренти ослабе на светском трзисту,не размисљајуци да це и њихови производи бити контролисани од конкуренције.

Name

сателит

03.10.2015 15:36

Самсунг је увијек варао. Знам још из доба дигиталних сателитских рисивера. Плаћали су ТВ компанијама да могу "пиратски" отварати њихове ТВ канале а онда правили фајлове који то раде и потурали будалама као "пиратске" а багра највише воли оно што је пиратско то јест џабе. Тако је Самсунг продао милионе комада дигиталних рисивера који су уствари били обично смеће.

ОДГОВОРИТЕ