Северину избацили из суднице

Северина Вучковић (43) и Милан Поповић (49) након две године срели су се на суђењу које је одржано због старатељства над сином Александром.

Забава 24.09.2015 | 08:49
Северину избацили из суднице

Српски бизнисмен сад тражи да Александар (3) живи с њим, а хрватска певачица је поднела захтев за привремену меру којом би без дозволе оца поново сина уписала у вртић.

Због Миланове тужбе Северина је Александра морала да испише из приватног вртића, у који је кренуо овога пролећа.

На почетку суђења распламсале су се страсти у судници. Судија је смиривала Северинину адвокатицу која је говорила да је за Александра најбоље да остане да живи са мамом и да настави да иде у вртић, који на месечном ниивоу кошта 400 евра. У склопу вртића постоји базен, парк, слана соба, а деца у њему уче енглески језик. Међутим, Милан захтева да он бира који ће вртић Александар похађати.

Након 40 минута Северина је напустила суђење, јер су је због непримереног понашања избацили из суднице.

Северинини пријатељи огорчени су на Поповића јер тврде да ове године шест месеци није видео Александра. Рекли су да је почео да га виђа кад је Северина објавила да је у вези с Игором Којићем (28).

- Кад се састајао с разним девојкама није ни питао за сина. Александра је требао да води на зимовање, али он се једноставно није појавио - рекли су пријатељи певачице и додали да је Милан одлучио да тужи Северину након што га је Центар за социјални рад пријавио полицији за психичко узнемиравање Северине и Александра.

- Поповић је изјављивао да не зна како ће сину објаснити да му мама има порнић. Па какав је то отац - питају се Северинини ближњи.

Ово није први пут да Милана Северинини пријатељи оптужују да сина не виђа редовно. Пре три године, кад су певачица и бизнисмен окончали везу, више од три месеца није видео сина. Тад је Вучковићева крстила Александра у Ријеци и звала га је на крштење, али се Милан није појавио, нити јој је одговарао на поруке.

- Постоји период у ком нисам виђао сина. То је било након свађе. Александар је тада било мали, није још ни проходао, мајка га је дојила и према саветима стручњака то је период у ком отац није битан. Нисмо могли да функционишемо заједно, што је код Северине изазивало стрес, због чега је два пута губила млеко - објаснио је Поповић. 


Поповић је затражио старатељство након што му је досадило да гледа синовљеве фотографије на друштвеним мрежама, на којима често позира са Северининим новим дечком. Смета му што Игор Којић Александра учи да плива, вози бицикл, док се с њим певачица не консултује о важним одлукама, попут уписа детета у вртић.

Датум рочишта на којем би судија требала да донесе одлуку о Миланову захтеву није одређен, али се очекује да ће бити најкасније до краја октобра.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Улога оцуха

24.09.2015 20:48

Није то лако ни за искусније него сто је Игор. Ја као Северинина гнерација- мало старија- мислим да она манипулисе Игора да се свети Поповицу. Он је ипак старији и стабилнији па се она не мозе играти с њим. Зато је тразила Србијанца ма макар и Рома да се свети Поповицу. Она би инаце насла побозног католика да је то с Поповицем готово. Какве она има психицке проблеме и које био њен доктор не знам. То би био одговор на овај схоw с Игором и све друго.

ОДГОВОРИТЕ