Батровци потпуно блокирани, на Келебији и Хоргошу гужве

Ноћас од 03.00 часа у међузони између Хрватске и Србије настављена је блокада возача теретних моторних возила, што је узрок потпуног прекида саобраћаја за све категорије возила на граничном прелазу Батровци, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).

Регион 24.09.2015 | 08:04
Батровци потпуно блокирани, на Келебији и Хоргошу гужве

Гранични прелаз Шид отворен је за саобраћај путничких возила и аутобуса, али уз селективни пролаз грађана од стране хрватских власти, а сви остали гранични прелази са Хрватском су затворени за саобраћај.

Сви гранични прелази са Мађарском су отворени, а задржавање путничких возила се крећу у интервалима од 15 до 30 минута, док се теретна возила на Келебији задржавају 240, а на Хоргошу на излазу из земље задржавају око 180 минута.

Вишесатна и дуга задржавања камиона су и на граничном прелазу Сремска Рача са Босном и Херцеговином.

Повољне временске прилике још увек условљавају добру проходност путева, мада метереолози најављују промену времена, кишу и повремене пљускове која тренутно условљава мокре коловозе понегде у западним крајевима Србије и Срему.

Према подацима из Управе саобраћајне полиције, претходног дана на
путевима у Србији евидентиране су 83 саобраћајне незгоде у којима је 37 особа повредјено, а једно лице је смртно страдало.

Истовремено, у Београду забележено је 37 саобраћајних незгода у којима је 11 особа повредјено.

Коментари / 0

Оставите коментар