Водитељка бесрамно флертовала са Бекамом

Сузана Рид позната је британској јавности као водитељка која често флертује са својим саговорницима, па није пропустила прилику за то ни током интервјуа са Дејвидом Бекамом.

Забава 23.09.2015 | 10:51
Водитељка бесрамно флертовала са Бекамом

Случајно или намерно, Сузана је за разговор са бившим фудбалером и једним од најзгоднијих мушкараца на свету обукла црвену хаљину, све време се смешкала и коментарисала како је "врело" у студију. Када јој је он упутио комплимент на рачун стајлинга, Сузана је почела да се кикоће и да трепће, очигледно поласкана што је он приметио њен изглед.

Иако је повод разговора било његово појављивање у новом кратком филму за један модни бренд, интервју био је препун питањима о приватном животу, па није пропустила ни да га упита да ли он и Викторија планирају да прошире породицу.


- Одувек смо хтели велику породицу. Имамо четворо предивне и здраве деце, на чему смо захвални - дипломатски је одговорио Дејвид.

Они који су гледали интервју, касније су на друштвеним мрежама коментарисали да је Сузана бесрамно флертовала са своим гостом, и запитали се шта ће на то рећи његова супруга Викторија. Ипак, ова водитељка позната је по томе.

У марту ове године, разговарала је са британским премијером Дејвидом Камероном, због којег се нашла на удару критика, а поново су преовладавала питања о његовом приватном животу а врло мало политике. И са њим се често кикотала, додиривала косу и грицкала оловку.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар