Мистериозна смрт милијардера из Дубаија

Шеик Рашид бин Мухамед бин Рашид Ал Мактум, најстарији син Шеика Мухамеда бин Рашида Ал Мактума, који је заменик председника и премијер Уједињених Арапских Емирата и владар Дубаија, преминуо је у суботу поподне.

Свијет 22.09.2015 | 13:05
Мистериозна смрт милијардера из Дубаија

Сахрана несуђеног престолонаследника Дубаија одржана је на гробљу Ум Хураир, а молитву је предводио његов отац.

Стотине чланова породице и пријатеља, као и државних званичника окупило се унутар џамије Забеел у Дубаију како би одали последњу почаст владаревом сину. Његово тело, умотано у заставу УАЕ, носила су његова браћа.

По завршетку школовања у Дубаију, Шеик Рашид дипломирао је у војној академији у Сандхурсту у Беркширу 2002. године. Познат по својој љубави према коњима, принц је освојио две златне медаље у јахању у тркама издржљивости на азијској Олимпијади 2006. Као страствени спортиста, оснивач је спортског и културног клуба у Дубаију, којим је председавао до 2005.

Иако је званична верзија његове смрти срчани удар, разни медији нагађају да су младом Рашиду веома вероватно пресудили дрога, алкохол и стероиди. Наиме, наследник се већ неко време није појављивао у јавности, а за то време нагађало се да се лечи од зависности. Наравно да медији у Емиратима не пишу о таквим стварима, али зато су у Саудијској Арабији развили разне теорије. Поготово о оргијама међу богаташима у УАЕ где се дрога расипала у огромним количиниама. Принц је, наводно, био велики љубитељ тих забава.

Извор: Јутарњи.хр

 

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

паре су проклете

22.09.2015 13:35

То је зла коб велког новца.Зао ми је млад је,али велке паре дјецу и људе кваре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пророчество

22.09.2015 15:21

Каже , један познати јакутски шаман : " Арапи ће лијепити као мухе " , заиста мистериозно !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ајде

22.09.2015 16:24

Надрогирано говедо.

ОДГОВОРИТЕ