Нацрт Закона о спорту у РС до краја године!

Министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Јасмина Давидовић најавила је да би нацрт закона о спорту требало да буде утврђен до краја године.

Остали спортови 21.09.2015 | 22:00
Нацрт Закона о спорту у РС до краја године!

Давидовићева је након финала бањалучког челенџера, гдје је титулу освојио српски тенисер Душан Лајовић рекла да се убрзано припрема преднацрт закона.

"До краја године ћемо имати нацрт са којим ћемо ићи пред Народну скупштину и надамо се да ће у спорту неке ствари бити боље регулисане", рекла је Давидовићева новинарима у Бањалуци.

Она је иначе предала пехар Лајовићу и похвалила Тениски савез Српске и Тениски клуб "Младост" Бањалука на организацији турнира, чиме су показали да Српска има и материјалне и људске ресурсе за велика такмичења.

"Честитам свим организаторима, турнир је био одличан, а ово је и велика промоција града Бањалуке и Републике Српске", поручила је министарка.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

борац

21.09.2015 20:13

ЈАДНА ЈЕ ДРЗАВА У КОЈОЈ ЈЕ ЈАСНА МИНИСТАР,ФУЈ,Па она је гинеколод-а то никад није знала радит,нема појма,цела ФОЦА ЗНА ДА НИЈЕ ЦИСТА,АЛ ТО ЈЕ НАСА БРУКА,ФУЈЈЈЈ,ДОЉЕ ЦРВЕНА БАНДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам се

21.09.2015 20:33

Како Буца "Министарка спорта" ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

21.09.2015 20:38

ОНА ЈЕ БОКСЕР, А УБУЦИЛА ОД СЕДАТИВА