Nacrt Zakona o sportu u RS do kraja godine!

Ministarka porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović najavila je da bi nacrt zakona o sportu trebalo da bude utvrđen do kraja godine.

Ostali sportovi 21.09.2015 | 22:00
Nacrt Zakona o sportu u RS do kraja godine!

Davidovićeva je nakon finala banjalučkog čelendžera, gdje je titulu osvojio srpski teniser Dušan Lajović rekla da se ubrzano priprema prednacrt zakona.

"Do kraja godine ćemo imati nacrt sa kojim ćemo ići pred Narodnu skupštinu i nadamo se da će u sportu neke stvari biti bolje regulisane", rekla je Davidovićeva novinarima u Banjaluci.

Ona je inače predala pehar Lajoviću i pohvalila Teniski savez Srpske i Teniski klub "Mladost" Banjaluka na organizaciji turnira, čime su pokazali da Srpska ima i materijalne i ljudske resurse za velika takmičenja.

"Čestitam svim organizatorima, turnir je bio odličan, a ovo je i velika promocija grada Banjaluke i Republike Srpske", poručila je ministarka.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

borac

21.09.2015 20:13

JADNA JE DRZAVA U KOJOJ JE JASNA MINISTAR,FUJ,Pa ona je ginekolod-a to nikad nije znala radit,nema pojma,cela FOCA ZNA DA NIJE CISTA,AL TO JE NASA BRUKA,FUJJJJ,DOLJE CRVENA BANDA

ODGOVORITE
Name

Pitam se

21.09.2015 20:33

Kako Buca "Ministarka sporta" ;)

ODGOVORITE
Name

srbin

21.09.2015 20:38

ONA JE BOKSER, A UBUCILA OD SEDATIVA