Српски дизајнери на Недјељи моде у Лондону

Ана Љубинковић, Будислава Кековић, Ивана Пиља, Џорџ Стајлер и Владо Савић представиће се у једном од светских модних центара на ревији 22. септембра, у оквиру Лондонске недеље моде.

Мода и љепота 21.09.2015 | 13:00
Српски дизајнери на Недјељи моде у Лондону

Представљање креација српских дизајнера резултат је успешне сарадње британске организације "Фасхион Сцоут" и Београдске недеље моде (Белграде Фасхион Wеек), наводи се у саопштењу организатора, јавља Тањуг.

Лондонска недеља моде је у току и траје од 18. до 23. септембра.

Београдска недеља моде ће имати званичну ревију на којој ће петоро српских дизајнера добити прилику да представе свој рад на једном од најважнијих догађаја посвећених промоцији и пласману нових европских и светских модних имена.

Најадекватније радове за Лондон одабрао је домаћи и интернационални жири, после ревије чланова удружења Белграде Фасхион Wеек Десигн Цоллецтиве.

Циљ пројекта је да се кроз интернационалну сарадњу представи сва креативност и потенцијал српских модних дизајнера, а тиме и квалитет и могућности наше модне индустрије, истичу организатори.

Ревија ће се одржати у једној од најзначајнијих лондонских грађевина - Фреемасон'с Халл, у срцу Ковент Гардена и у близини централног простора манифестације, тако да је лако доступна бројним новинарима, купцима и другим посетиоцима.

Управо са овог места, путем "Фасхион Сцоут" платформе, у своје значајне професионалне успехе кренули су многи талентовани дизајнери међу којима и наша Роксанда Илинчић, додаје се у саопштењу.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар