Радикали у хаосу!

Уместо да буде кажњена због распада СРС у Шумадији, Војислав Шешељ је одлучио да Наташа Јовановић треба да буде награђена!

Србија 21.09.2015 | 08:10
Радикали у хаосу!

Јовановићева, позната по бацању ципела, поливању водом и клетвама у Скупштини Србије, постала је нови генерални секретар СРС, сазнаје “Блиц”.

Одлука о томе донета је на седници Извршног одбора СРС, на којој је у исто време речено да међу радикалима у Крагујевцу и Шумадији, где је она била председница Окружног одбора, влада катастрофално стање и да је странка у расулу.

Јовановићева је на седници ИО прво рекла да је за проблеме у Крагујевцу она најодговорнија и да подноси оставку. Када је о томе почела дебата, укључио се Шешељ са објашњењем.

- Не би Наташа подносила оставку да није у питању њен договор са мном да пређе на вишу функцију. Да јој нисам дао унапређење, не би јој оставку изнудио ни Господ Бог - почео је говоранцију Шешељ.

Лидер радикала је потом објаснио да је за Јовановићеву предвидео место генералног секретара, где би била пре свега надлежна за страначку пропаганду.

Иако се овој одлуци нико није успротивио, више извора “Блица” из врха СРС упозорава да је већина функционера радикала јако незадовољна.

- Шешељ је последњих месеци направио чистку у странци, посмењивао је више од 50 људи, а у исто време наградио своје послушнике и чланове фамилије. Наташа Јовановић и Вјерица Радета, које су ем неспособне ем су својим понашањем срамотиле СРС, добиле су унапређења, као и Шешељеви синови. Питање је само докле ће огорчени чланови странке да ћуте на све ово - кажу у СРС.

Извор: Блиц

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

балканске полити...

21.09.2015 06:49

- Не би Наташа подносила оставку да није у питању њен договор са мном да пређе на вишу функцију. Да јој нисам дао унапређјење, не би јој оставку изнудио ни Господ Бог - почео је говоранцију Шешељ...._____ Није Радикална странка власништво шешеља као што ни СНС није власништво Вучића. Мало сутра. Око себе имају само полтроне. Фуј за све балканске политичаре, сви су исти, све го шљам и идиот до идиота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зар

21.09.2015 09:07

Кад је то Наташа бацала ципеле , није ми познато ?

ОДГОВОРИТЕ