Radikali u haosu!

Umesto da bude kažnjena zbog raspada SRS u Šumadiji, Vojislav Šešelj je odlučio da Nataša Jovanović treba da bude nagrađena!

Srbija 21.09.2015 | 08:10
Radikali u haosu!

Jovanovićeva, poznata po bacanju cipela, polivanju vodom i kletvama u Skupštini Srbije, postala je novi generalni sekretar SRS, saznaje “Blic”.

Odluka o tome doneta je na sednici Izvršnog odbora SRS, na kojoj je u isto vreme rečeno da među radikalima u Kragujevcu i Šumadiji, gde je ona bila predsednica Okružnog odbora, vlada katastrofalno stanje i da je stranka u rasulu.

Jovanovićeva je na sednici IO prvo rekla da je za probleme u Kragujevcu ona najodgovornija i da podnosi ostavku. Kada je o tome počela debata, uključio se Šešelj sa objašnjenjem.

- Ne bi Nataša podnosila ostavku da nije u pitanju njen dogovor sa mnom da pređe na višu funkciju. Da joj nisam dao unapređenje, ne bi joj ostavku iznudio ni Gospod Bog - počeo je govoranciju Šešelj.

Lider radikala je potom objasnio da je za Jovanovićevu predvideo mesto generalnog sekretara, gde bi bila pre svega nadležna za stranačku propagandu.

Iako se ovoj odluci niko nije usprotivio, više izvora “Blica” iz vrha SRS upozorava da je većina funkcionera radikala jako nezadovoljna.

- Šešelj je poslednjih meseci napravio čistku u stranci, posmenjivao je više od 50 ljudi, a u isto vreme nagradio svoje poslušnike i članove familije. Nataša Jovanović i Vjerica Radeta, koje su em nesposobne em su svojim ponašanjem sramotile SRS, dobile su unapređenja, kao i Šešeljevi sinovi. Pitanje je samo dokle će ogorčeni članovi stranke da ćute na sve ovo - kažu u SRS.

Izvor: Blic

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

balkanske politi...

21.09.2015 06:49

- Ne bi Nataša podnosila ostavku da nije u pitanju njen dogovor sa mnom da pređe na višu funkciju. Da joj nisam dao unapređjenje, ne bi joj ostavku iznudio ni Gospod Bog - počeo je govoranciju Šešelj...._____ Nije Radikalna stranka vlasništvo šešelja kao što ni SNS nije vlasništvo Vučića. Malo sutra. Oko sebe imaju samo poltrone. Fuj za sve balkanske političare, svi su isti, sve go šljam i idiot do idiota.

ODGOVORITE
Name

zar

21.09.2015 09:07

Kad je to Nataša bacala cipele , nije mi poznato ?

ODGOVORITE