Њемачка појачава контроле на границама

У протеклим седмицама Њемачка је примала хиљаде избјеглица из Сирије које бјеже пред ужасима тамошњег рата, али то би се сада могло промијенити.

Свијет 13.09.2015 | 18:20
Њемачка појачава контроле на границама

Наиме, Њемачка уводи строже контроле на својим границама како би се боље изборила са све већим приливом избјеглица, јавио је Билд.

Појачане контроле биће примијењене на баварско-аустријској граници. Наводи се и да ће велики број полицајаца бити послан на границе.

"Шигел" је објавио како ће ову вијест саопштити министар унутрашњих послова њемачке Томас де Мезијер у надолазећим часовима. Прошлог мјесеца, Де Мезијер је рекао да би Шенген, који допушта слободно кретање унутар земаља Европске уније, могао бити суспендован.

Би-Би-Си пише да још увијек није јасно шта нове мјере њемачке Владе подразумијевају.

Само у суботу више од 13.000 избјеглица стигло је у Минхен, истакао је замјеник њемачког канцелара Зигмар Габриел.

Њемачка је према његовим ријечима достигла лимите у својим могућностима даљњег пријема избјеглица.

Према ранијим процјенама, ова земља очекује долазак 800.000 избјеглица током 2015. године.

Извор: Кликс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

питам се питам

13.09.2015 18:01

Па зар избјеглице нису добродошле?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

13.09.2015 18:22

Инвазија избеглица у ЕУ је реализација Карнегијевог плана из 1922 год., У питању је ватикански план о Уједињеној Европи. Ватикан је геј енклава. Калергијевим палном је предвиђено да се Европа насели са 160 милиона Азијата И обојених. Да се одрекнемо:1.Националног 2. Расног И 3.Културног идентитета. Да се укрштамо са Азијатима И обојенима, стварајући мултинационало друштво једнаких особина, које Ватикан лако може да контолише. Калергијевим планом Уједињена Европа треба да нестане. Евроска унија представља геноцид. Ангела Меркел И Ван Ромпеј су добитници Калергијеве награде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УГ

13.09.2015 19:54

Меркелова се сликала са избјеглицама и то је довољно , више јој не требају ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

13.09.2015 20:52

Католичке државе Европе су живеле у илузији да њих Ватикан штити и милује. Међутим, Ватикан је геј енклава. Ватикан је сатанска држава, која слави луцифера и нема везе са хришћанством. Избеглице су Карнегијев план из 1922. Калергијевим палном је предвиђено да се Европа насели са 160 милиона Азијата И обојених. Да се одрекнемо:1.Националног 2. Расног И 3.Културног идентитета. Да се укрштамо са Азијатима И обојенима, стварајући мултинационало друштво једнаких особина, које Ватикан лако може да контолише. Калергијевим планом Уједињена Европа треба да нестане. Евроска унија представља геноцид. Ангела Меркел И Ван Ромпеј су добитници Калергијеве награде.

ОДГОВОРИТЕ