Златни српски "делфини": Нико нам није могао ништа!

Млади ватерполисти Србије, шампиони света у јуниорској конкуренцији, поносни су због освајања златне медаље у Казахстану.

Остали спортови 14.09.2015 | 10:20
Златни српски "делфини": Нико нам није могао ништа!

Изабраници Владимира Вујасиновића у финалу су победили Италију 13:12, а играли су доминантно током читавог турнира.

За најбољег играча првенства изабран је Гаврил Суботић, а најбољи голман је Лазар Добожанов.

“Борили смо се до краја и заслужено победили.Поносан сам на екипу,ово је доказ да великим радом може да се дође до великог резултата”, рекао је Суботић.

“Моје признање је дело екипе, сјајних играча и врхунске одбране. Пресрећан сам, имам европско и светско злато. Нико нам није могао ништа. Велики резултат одличне генерације”, истакао је Добожанов.

“Имали смо током читавог првенства играча мање и било је јако тешко да се игра. Показали смо да смо најбољи, нико није могао да нас заустави.Заједно смо много прошли, поносан сам на ову генерацију. Ово је круна дугогодишњег рада и сигуран сам да ћемо наставити доминацију”, рекао је Михајло Репановић.

“Право финале великог такмичења. И са овим правилима смо најбољи. Имамо карактер, снагу, вољу , знање. Читав турнир са играчем или два мање. Нисмо поклекли,успели смо да извучемо максимум и да Србији поклонимо злато. Велика је подршка била Ватерполо савез Србије, сјајно нас је водио велики Вујасиновић који је веровао у нас до краја. Мој први трофеј, надам се не и последњи”, рекао је Филип Радојевић.

Коментари / 0

Оставите коментар