Одабран нови УО КК Партизан!

После седнице Скупштине, именован је и нови Управни одбор КК Партизан, у којем је и један странац.

Кошарка 08.09.2015 | 20:20
Одабран нови УО КК Партизан!

Бивши кошаркаш Партизана Никола Пековић добио је данас поверење и подршку да у наредном периоду води црно-беле, који су у никад тежој ситуацији.

Њега ће, док буде играо у Минесоти, замењивати Никола Берић. Пековићу, који је наследио легендарног Предрага Даниловића, у управљању клубом помагаће и нови Управни одбор.

У новом УО су, уз Пековића и Берића, још 11 личности, укључујући и једног странца - Маурицио Вало.

Ово је састав новог Управног одбора КК Партизан: Никола Пековић (председник), Мирослав Берић (потпредседник), Сања Лубардић, Маурицио Вало, Милан Искрин, Перо Шарановић, Илија Дражић, Владимир Врбашки, Бошко Јанковић, Ратко Чакаревић, Велибор Јојић, Иван Трифуновић и Петар Грубор.

Од најбројаних најпознатије име (не рачунајући Пековића и Берића) је Илија Дражић, београдски адвокат, који је био у Радној комисији која је припремала ванредну скупштину клуба. Дражић иначе годинама ради за бизнисмена Мирослава Мишковића.

Претпоставка је да је Сања Лубардић из НИС-а, који је спонзор КК Партзизан. Сања Лубардић је у нафтној компанији запослена као шеф односа са јавношћу. Милан Искрин је из компаније "Делта спорт".

За остале можемо, за сада, само да нагађамо и претпостављамо. Владимир Врбашки је име које се помиње и у управи ФК Партизан... Што се тиче Италијана Мауриција Вала, претпоставка је да је то помоћник генералног директора за продају и маркетинг у ДДОР Нови Сад, који је део групе УНИПОЛ, једног од водећих европских осигуравача,

На сајту Партизана не пише шта ће бити са досадашњим пословним директором Млађаном Шилобадом, као ни са спортским директором Драганом Тодорићем.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ботови

08.09.2015 21:06

Берић се смеје ,није ми јасно шта је смешно

ОДГОВОРИТЕ